Βγήκαν”μαχαίρια”για το έλλειμμα

Νέα κόντρα μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Φώφης Γεννηματά και Γιάννη Μιχελάκη, αυτή τη φορά με αφορμή το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το έλλειμμα του 2009.”Προκαλεί λύπη, η στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής”, δηλώνει η Φώφη Γεννηματά, απαντώντας στην ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος κάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να απολογηθεί για πόρισμα που εξέδωσε η επιτροπή. “Προκαλεί λύπη, ότι το τόσο σοβαρό θέμα της αξιοπιστίας των στοιχείων και του κύρους της χώρας, η Νέα Δημοκρατία θέλει να το μετατρέψει σε πεδίο μικροκομματικής διαμάχης. Προκαλεί λύπη, να αμφισβητεί μια μείζονα διαδικασία της Βουλής, την οποία επιδεικτικά αγνόησε και από την οποία απείχε”, τονίζει η κυρία Γεννηματά. 

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι είναι απογοητευτικό να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει η Νέα Δημοκρατία τις ευθύνες της για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την οικονομική κρίση.

“Ο ελληνικός λαός έχει κουραστεί. Δεν αντέχει να παρακολουθεί άλλο στείρες κομματικές αντιδικίες γύρω από την κατανομή της ευθύνης του παρελθόντος”, υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τη ΝΔ σε αυτή την άγονη αντιπαράθεση. “Η ευθύνη του μέλλοντος είναι αυτή που έχει σημασία και σε αυτήν πρέπει να επιμείνουμε. Αυτήν αφορούν τα μεγάλα και κρίσιμα διλήμματα των επικείμενων εκλογών”, καταλήγει η κυρία Γεννηματά στη δήλωσή της.   

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο να απολογηθεί για το πόρισμα της εξεταστικής για το έλλειμμα του 2009, εξέδωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.«Ο κ. Βενιζέλος οφείλει, σήμερα, να απολογηθεί για αυτά που διέπραξε η Επιτροπή Προστασίας των κυρίων Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ