Μιχελάκης: Μήπως να μην γίνουν exit poll την Κυριακή;

Μιχελάκης: Μήπως να μην γίνουν exit poll την Κυριακή;

 

Να μην διεξαχθούν την Κυριακή exit poll, μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν στην αστοχία των αποτελεσμάτων, πρότεινε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε λάθος σε exit poll, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους πολίτες την ώρα μάλιστα που οι κάλπες ήταν ανοιχτές καθώς τα αποτελέσματα είχαν διαρρεύσει. Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να γίνει έλεγχος» σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha και πρόσθεσε:

«Μήπως δεν θα έπρεπε να γίνουν exit poll την Κυριακή μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αστοχία των αποτελεσμάτων;».

Αναφορικά με την «μάχη» για την περιφέρεια Αττικής, ο υπουργός δήλωσε:

«Οι απόψεις μου για το κ. Σγουρό είναι γνωστές και τις έχω εκφράσει και δημόσια. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα  Κουμουτσάκου ήταν η καλύτερη. Η Αττική έχασε μια σημαντική ευκαιρία και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

«Ο λαός της Αττικής αποφάσισε ότι δύο άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν στο δεύτερο γύρο Οι πολίτες έχουν κρίση και θα αποφασίσουν την Κυριακή ποιος θα είναι άξιος για την περιφέρεια Αττικής», συμπλήρωσε.     

 

Πηγή: www.jmichelakis.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Μιχελάκη για τα αποτελέσματα των exit polls

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ