Πάγκαλος: Τρομοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος: Τρομοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ζήτημα της Θράκης και της Σουλεϊμάν Σαμπιχά εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση της επίθεσης που είχε δεχθεί παλαιότερα σε ταβέρνα στα Καλύβια και έκανε λόγο για «Αλβανούς που χρησιμοποιούσαν στα οδοφράγματα τότε ως φρουρά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του. Μου έχουν επιτεθεί επανειλημμένως, ενώ εγώ δεν τους έχω ενοχλήσει. Όταν ήμουν με τους φίλους μου και τρώγαμε σε μια χασαποταβέρνα στα Καλύβια, δεν έκανα τίποτα εναντίον τους, δεν είχα καμία σχέση μαζί τους, ούτε καμία αναφορά σε αυτούς και μάζεψαν 50 μεθυσμένους τυχάρπαστους, ανάμεσα στους οποίους και διάφορους Αλβανούς που χρησιμοποιούσαν στα οδοφράγματα τότε ως φρουρά.

Δεν θέλω να πω ότι είναι κακοί οι Αλβανοί, απλώς οι μεθυσμένοι Αλβανοί που πληρώνονται για να κρατάνε κλειστά οδοφράγματα πάνω σε μια εθνική οδό είναι ένα πρόβλημα σε μια χώρα. Στη διαδήλωση ήταν επικεφαλής δυο δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έκατσαν από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν επενέβησαν σε κανένα σημείο για να διώξουν αυτούς τους τύπους, να μπουν ανάμεσα σε αυτούς που έβριζαν και χυδαιολογούσαν εναντίον μας και πετούσαν αντικείμενα και ουδέποτε αυτό το συγκεκριμένο γεγονός το έχει αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο κ. Παππάς, που είναι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Τσίπρα, είπε την επόμενη μέρα «και τι έγινε, του πετάξανε κι ένα γιαούρτι, το πολύ πολύ ο Πάγκαλος να κάνει λίγο πιο δύσκολη προεκλογική εκστρατεία».

Από τα πυρά του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, για τον οποίον είπε ότι οι ομοϊδεάτες του έκαψαν το «Αττικόν» στην οδό Σταδίου ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια του σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατήσει στις ευρωεκλογές.

«Υπάρχει μια νοοτροπία τέτοια και άκουγα τον κ. Σακελλαρίδη τον ίδιο που έλεγε ότι είναι σκοτεινή η Σταδίου. Μα, η Σταδίου είχε ένα σημείο που είχε το «Αττικόν» και οι ομοϊδεάτες του το έκαψαν.

Κοιτάξτε, θα συζητήσω με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να δούμε ποια θα είναι η τύχη της οικογένειας και τι θα κάνω. Μια επιλογή είναι να κάτσω εδώ και να υποστώ την πίεση και την τρομοκρατία που θα υποστούμε ο λαός και την αθλιότητα της διαβίωσης κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς. Μια άλλη είναι να σηκωθώ και να φύγω, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα.

Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».

 

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμπιχά: Ποιοι με “έκοψαν” από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Για συναντήσεις με βουλευτή της ΝΔ μιλά ο Παππάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ