«Δικαίωμα της ΝΔ η αναθεώρηση του Συντάγματος»

«Δικαίωμα της ΝΔ η αναθεώρηση του Συντάγματος»

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη συνταγματική αναθεώρηση, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «η αναθεώρηση αποτελεί δικαίωμα της ΝΔ».

«Οι προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Χώρα, αποτελούν μια πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και συνέχεια της προεκλογικής δέσμευσης του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου και συνεχίζει:

«Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν στην κρίση των πολιτών και των κομμάτων προκειμένου να ξεκινήσει η ουσιαστική φάση της διαδικασίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο δημοκρατικός, δηλαδή, διάλογος και επί της διαδικασίας και επί του περιεχομένου».

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία δεν εξαρτά από προηγούμενη έγκριση κανενός. Είναι σημαντικό ο σεβασμός που δείχνει η Νέα Δημοκρατία στις κομματικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ να επιδεικνύεται και αντίστροφα», σημειώνει κλείνοντας.

Debate στον Real fm 97,8-Ασημακοπούλου Vs Κοντονής

 

ΠΑΣΟΚ: Θεσμικά παρακινδυνευμένη η αναθεώρηση του Συντάγματος

 

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τα περί συνεννόησης για συνταγματική αναθεώρηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ