Σκουρλέτης:Εκτός τόπου και χρόνου ο Τατσόπουλος

Σκουρλέτης:Εκτός τόπου και χρόνου ο Τατσόπουλος

 

Για πολύ βαρύ κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Πέτρο Τατσόπουλο έκανε λόγο ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Realfm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου και τόνισε ότι οι τελευταίες του δηλώσεις “είναι εκτός τόπου και χρονου”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι ο κ. Τατσόπουλος έχει θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι αύριο έχει κληθεί από τον Αλέξη Τσίπρα σε συνεδρίαση με το προεδρείο της ΚΟ για να κουβεντιάσουν από κοντά τα γεγονότα.

Ερωτηθείς για αν είναι βαρύ για τον κ. Τατσόπουλο το κλίμα  στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης είπε:

“Είναι πάρα πολύ βαρύ και οι τοποθετήσεις και του κ. Βίτσα και η δικιά μου δεν έχουν μόνο μια προσωπική διάσταση, απηχούν και μια συλλογική προσέγγιση ως ένα βαθμό, ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στον κ. Τατσόπουλο”.

“Αντιλαμβάνεστε ότι οι δηλώσεις του, πέρα του ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η εμμονή να τις επαναλαμβάνει- και δεν η πρώτη φορά που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο- δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα πια στην συνεργασία μας” τόνισε, διευκρινίζοντας ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

“Δεν μπορώ να προδικάσω ποια θα είναι η κατάληξη της αυριανής συζήτησης, αλλά σε κάθε περίπτωση, προσωπικά μιλώντας, θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις και παραπάνω φορές είναι ένας τρόπος που δεν ταιριάζει σε προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ”, συμλήρωσε ο κ. Σκουρλέτης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ