Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ζητούν με επιστολή τους στον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο 11 μέλη του οργάνου.

Δεδομένων των σοβαρών πολιτικών εξελίξεων, αλλά και του ότι το όργανο έχει συνεδριάσει μόνο μία φορά από την εκλογή του, οι υπογράφοντες ζητούν τη σύγκλησή του, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που ταλανίζουν την χώρα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Στη Χαριλάου Τρικούπη πάντως, αντιμετωπίζουν την πρωτοβουλία με κάποια… καχυποψία, σημειώνοντας με νόημα ότι η ΚΠΕ προγραμματιζόταν να συνεδριάσει την άλλη εβδομάδα (!).

Η επιστολή εστάλη αργά χθες το βράδυ και υπογράφεται από τους βουλευτές και πρώην υπουργούς Φίλιππο Σαχινίδη, Θάνο Μωραΐτη και Γιώργο Ντόλιο, καθώς και από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Την «εντεκάδα» συμπληρώνουν οι: Ανδρέας Μακρυπίδης, Μανώλης Όθωνας, Ανδρέας Κελεπούρης, Βασίλης Κίτσιος, Αφροδίτη Παπαθανάση, Στέφανος Ξεκαλάκης και Κωνσταντίνος Τάτσης.

Ολόκληρη η επιστολή των έντεκα, που εστάλη αργά χθες το βράδυ, έχει ως εξής:

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2013

Προς τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σύντροφε Πρόεδρε,

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την πυκνότητα και τη σοβαρότητά τους, επιβάλλουν τη συζήτησή τους στο κορυφαίο, θεσμικό, συλλογικό, κομματικό όργανο.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα του Κινήματος και της Χώρας.

Τα μέλη της ΚΠΕ:

Κελεπούρης Ανδρέας

Κίτσιος Βασίλης

Μακρυπίδης Ανδρέας

Μωραΐτης Θάνος

Ντόλιος Γιώργος

Ξεκαλάκης Στέφανος

Όθωνας Μανώλης

Παπαθανάση Αφροδίτη

Πεταλωτής Γιώργος

Σαχινίδης Φίλιππος

Τάτσης Κωνσταντίνος

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ