Τσακαλώτος: Ξέρουμε πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα

Τσακαλώτος: Ξέρουμε πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την τροπολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, καθώς και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Εμείς θέλουμε με δύο απλά άρθρα να επεκταθεί για έναν χρόνο και να μην γίνει κάτι το οποίο θα εμποδίσει να υπάρξει μια μόνιμη λύση. Ξέρουμε πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι για να μπορέσει να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για να το κάνουμε», σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε:

«Δεν θεωρώ ότι η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει και δεν διαπραγματεύεται. Δεν διαπραγματεύονται όμως για μια λύση που θα μας βγάλει από αυτόν τον λάκκο. Να δούμε σαν μια κοινωνία τι σημαίνουν οι λεπτομέρειες μιας άλλης κατεύθυνσης».

«Το βασικό είναι ότι για τις χώρες του Νότου, τώρα θα έχουμε ρυθμούς ανάπτυξης στο κάτω μέρος του κύκλου. Όταν έχεις συσσωρεύσει όλα αυτά τα προβλήματα, την ανεργία την φτώχια, αυτό είναι τραγικό. Αν δεν αλλάξει η αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης, η Γερμανική πολιτική, θα είμαστε στον πάτο για πολλά χρόνια».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ