ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση του Κεδίκογλου στο ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση του Κεδίκογλου στο ΣΥΡΙΖΑ

 

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα. Γνώριζε ότι δεν έχει καμία τύχη η πρόταση μομφής, όμως προέχουν οι εσωκομματικές του ανάγκες».

Παράλληλα, ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στη συγκυρία που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για την υποβολή της πρότασης, επισημαίνοντας: «Δεν θα σχολιάσω ιδιαίτερα τη συγκυρία που επελέξε ο ΣΥΡΙΖΑ για την υποβολή της πρότασης. Στην πιο καθοριστική φάση της διαβούλευσης με τους δανειστές, εκεί που η κυβέρνηση προσπαθεί να πετύχει την ταχύτερη δυνατή έξοδο από το μνημόνιο».

«Δυστυχώς», είπε, «δεν εκπλήσσεται κανείς. Έχει γίνει άλλωστε σαφές ότι για το ΣΥΡΙΖΑ η καταστροφή είναι ένα θεμιτό μέσο κατάληψης της εξουσίας».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε: «Θέλω να επισημάνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενάμιση χρόνο τώρα δεν είναι παρά μία στείρα άρνηση κάθε αλλαγής, κάθε μεταρρύθμισης, χωρίς να παρουσιάζει καμία ρεαλιστική αντιπρόταση.

Θέλω να κλείσω με μία ευχή σε σας. Μία ευχή να καταφέρετε να παρουσιάσετε κάποιες στοιχειωδώς έστω συγκεκριμένες προτάσεις μέχρι το 2016, γιατί τότε θα γίνουν οι εκλογές».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ