Κωνσταντοπούλου: Η πράξη του μαύρου έχει εξαφανιστεί

Κωνσταντοπούλου: Η πράξη του μαύρου έχει εξαφανιστεί

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας στο Ραδιομέαγρο της ΕΡΤ.

«Η μόνη νόμιμη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι η ΕΡΤ Α.Ε. Η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προκειμένου να καταργηθεί, η πράξη του μαύρου, έχει εξαφανιστεί διότι εξέπνευσε η προθεσμία της για να επικυρωθεί από τη Βουλή», σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

«Ζήτησα να ενημερωθώ από τον παριστάμενο εισαγγελέα, κ. Γκίζη και μου είπε ότι δεν είναι επικεφαλής της επιχείρησης, η παρουσία του ήταν μόνο εγγυητική για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου, ότι ο ίδιος δεν διέταξε καμία σύλληψη, είχε άγνοια περί των συλλήψεων των εργαζομένων».

«Η κυβέρνηση ψεύδεται ασύστολα όταν λέει ότι δεν είχε πρόσβαση. Ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο στη βουλή. Πως θα ονομάσει αυτό το σχέδιο ο κ. Δένδιας;», αναρωτήθηκε ακόμα η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Δεν υπήρχε κατάληψη δημοσίου κτηρίου. Ως βουλευτής είχα ελεύθερη πρόσβαση στο κτίριο αυτό. Ξέρω ότι ο κ. Καψής παρενέβη στη σύμβαση που είχε η ΠΟΣΠΕΡΤ με ιδιωτική εταιρεία για την αναμετάδοση του προγράμματος. Οι πόρτες τις ΕΡΤ ήταν πάντα ανοιχτές. Χειροπέδες και την πόρτα κλειστή την είδα μόνο σήμερα», σχολίασε ακόμα η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ