Ο Λοβέρδος για τον Κουβέλη

Ο Λοβέρδος για τον Κουβέλη

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκησή της τα προβλήματα που απασχολούν παραγωγούς και συνεταιριστικές οργανώσεις.

Στις δηλώσεις του ο κ. Λοβέρδος επισημοποίησε την κοινή κάθοδο στις εκλογές  της “Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα” με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η ένωση του κεντροαριστερού χώρου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα ζητήματα του αγροτικού τομέα λέγοντας ότι αποτελεί τον ένα από τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να βασιστεί η χώρα για την ανάπτυξή της και υπογράμμισε πως την ερχόμενη εβδομάδα καταθέτουν μαζί με τον κ. Κουβέλη δέσμη προτάσεων για την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής 

Αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας ότι το ισχύον νομικό πλαίσιο είναι ικανό να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί, ωστόσο – όπως είπε- υπήρξε ολιγωρία της κυβέρνησης η οποία μας έφερε στη σημερινή κατάσταση.

 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ