Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Σκυλακάκης

Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Σκυλακάκης

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κ.Ε. της Δράσης, η οποία εξέλεξε Πρόεδρο, Αντιπροέδρους, Γενικό Γραμματέα και τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.

Νέος Πρόεδρος της Δράσης εξελέγη ο Θόδωρος Σκυλακάκης, που συγκέντρωσε 70 ψήφους, έναντι 22 της Αντιγόνης Λυμπεράκη και 8 του Αλέξανδρου Φιλιππίδη. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη, Τάσος Αβραντίνης και Στρατής Μούγερ, ενώ στη θέση της Γενικής Γραμματέως εξελέγη η Μελίνα Δασκαλάκη. Εξελέγη επίσης η νέα Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.

“Η Δράση είναι ένας πολιτικός σχηματισμός με εξαιρετική ποιότητα ανθρώπων και μεγάλη δύναμη ιδεών. Είναι ιδιαίτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα εκφράσουμε μια διaφορετική πρόταση προς την ελληνική κοινωνία. Χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. Λιγότερο κομματισμό, χρειαζόμαστε πολίτες, όχι πελάτες. Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα στηρίζει κοινωνικά αυτούς που βρίσκονται  σε απόγνωση και όχι τις κάθε είδους συντεχνίες” δήλωσε ο Θόδωρος Σκυλακάκης μετά το τέλος των διαδικασιών.

Ακολουθούν τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης:

 

ΤΣΙΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΙΑΤΣΙΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΥΣΙΝΑΣ ΝΑΣΟΣ

ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΞΑΦΑ ΜΙΡΑΝΤΑ

ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΛΛΑΡΟΥ-ΤΟΥΠΑΪ ΤΙΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΛΗ ΑΡΕΤΗ

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΪΤΣΙΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΥΡΙΒΗΛΗ ΛΕΝΙΩ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ