Συνηγόρος Αρετής:Τα σπίτια αγοράστηκαν με φορολογημένα χρήματα

Συνηγόρος Αρετής:Τα σπίτια αγοράστηκαν με φορολογημένα χρήματα

 

“Η Αρετή Τσοχατζοπούλου σκοπεύει να κάνει μία σοβαρή κίνηση, που θα ανακοινώσει η ίδια στο δικαστήριο και θα έχει δικονομικά αποτελέσματα”. Αυτό αποκάλυψε ο συνήγορος της κόρης του πρώην υπουργού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν αυτό θα αφορά συγκεκριμένα στην επιστροφή της ακίνητης περιουσίας της στο δημόσιο.

Μιλώντας στο δελτίο του ALPHA, ο κ. Δημητρακόπουλος, τόνισε ότι η κυρία Τσοχατζοπούλου μπορεί να αποδείξει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που έχει προέρχονται από φορολογημένα χρήματα και έκανε λόγο για πλούσιο οπλοστάσιο των επιχειρημάτων.

“Η δικαιοσύνη υπήρξε πολύ αυστηρή και με Βίκυ Σταμάτη και με την Αρετή Τσοχατζοπούλου γιατί και οι δύο έχουν μικρά παιδιά και τα στοιχεία ενοχής τους είναι απειροελάχιστα” επεσήμανε, υπογραμμίζοντας ότι η πελάτισσά του  βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: “Επί 12 μήνες έχει στερηθεί τα παιδιά της και το ένα που είναι 5 ετών έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και της έχουν στερήσει τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά του”.

Αναφερόμενος στις σχέσεις της Αρετής Τσοχατζοπούλου και τη Βίκυς Σταμάτη είπε ότι δεν επηρέασαν το γεγονός ότι η κόρη του πρώην υπουργού δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ενώ σε ότι αφορά τις σχέσεις της με τον Άκη Τσοχατζόπουλου είπε : “Οι σχέσεις της με τον πατέρα της δεν ήταν όπως ήταν στο παρελθόν. Έχει απεριόριστο σεβασμό, τον αγαπά, αγωνιά για την τύχη του καθώς για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει”.

 

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ