Τι θα ζητήσει ο Τσίπρας από τον Καμμένο

Τι θα ζητήσει ο Τσίπρας από τον Καμμένο

 

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα ο Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα πριν από τη συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο για αυτό ακριβώς το θέμα.

“Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η κίνηση αυτη θα κάνει τη μεγάλη διαφορά”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις εξελίξεις στην Κύπρο.

“Αυτό που θα ζητήσω από τον κ. Καμμένο  είναι μία πλατιά συστράτευση όσων αντιλαμβάνονται ότι δεν πάει άλλο σε ένα πανλαϊκό μέτωπο για συμπαράσταση στον κυπριακό λαό και για την ανατροπή αυτής της πολιτικής”, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

 

“O κ. Στουρνάρας δεν ακολουθεί τη δική του πολιτική, δεν είναι πρωθυπουργός. Δεν λειτουργεί στο Eurogroup κατά βούληση αλλά τηρώντας και ακολουθώντας το σχεδιασμό που είναι από κοινού αποφασισμένος με τον κ. Σαμαρά”, είπε. 

“Εάν λοιπόν τίθεται θέμα επάρκειας δεν αφορά στον κ. Στουρνάρα αφορά την ελληνική κυβέρνηση συνολικά”, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός πρέπει να κρίνει αν αυτή η κυβέρνηση, η οποία, όπως ανέφερε, στερείται στοιχειώδους αξιοπιστίας μπορεί να μας οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση. 

Σημειώνεται ότι όπως ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ο κ. Καμμένος θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα «να συνυπογράψει την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την οποία υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ