ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στην Πάτρα

ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στην Πάτρα

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο Δυτικής Ελλάδας-Νοτίου Ιονίου των Ανεξάρτητοι Έλληνες με θέμα «Δημόσια Διοίκηση-Τοπική Αυτοδιοίκηση», υπό την παρουσία του Πάνου Καμμένου.

Γενικός εισηγητής ήταν ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Νταβρής και ειδική εισηγήτρια η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Εσωτερικών των, βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ, Παναγιώτης Μελάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νότης Μαριάς, οι βουλευτές Βασίλης Καπερνάρος, Έλενα Κουντουρά και Παύλος Χαϊκάλης, καθώς και η πρόεδρος της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Π. Καμμένου:

«Όταν ξεκινήσαμε το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέσα από το διαδίκτυο, οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, στο να ενωθούν οι Έλληνες, ήταν οι Πατρινές και οι Πατρινοί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα κάποιους εξ αυτών, όπως τον Γιώργο Νταβρή που είναι βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή των Ελλήνων, τους πολιτευτές μας, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, εσάς που είστε εδώ σήμερα αλλά και εκείνους που δεν είναι εδώ μαζί μας».

«Αντιμετωπίζαμε τόσα χρόνια φαινόμενα διαφθοράς, φαινόμενα που οδήγησαν σε ερήμωση πόλεις της Ελλάδας, γιατί δεν επελέγησαν οι καλύτεροι για την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά οι αρεστοί στα κόμματα, με αποτέλεσμα η μάχη που δίνεται για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να μετατρέπεται σε μια πολιτική μάχη. Διαχωρίζαμε τον χάρτη σε μπλε, κόκκινο και πράσινο, χωρίς να βλέπουμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι να διαχειριστούν την πόλη, το νομό ή την περιφέρεια. Εμείς από εδώ, από την Πάτρα στέλνουμε το μήνυμα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα στηρίξουμε τους καλύτερους και τους εντιμότερους σε όλη τη χώρα».

«Την επόμενη μέρα του Συνεδρίου όλες οι δομές του Κινήματος θα είναι εκλεγμένες. Από τον πρόεδρο, εάν υπάρχει πρόεδρος, από την Εκτελεστική Επιτροπή, εάν υπάρχει τέτοια, από το Εθνικό συμβούλιο, από τις τοπικές και συντονιστικές επιτροπές, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ξένη χούντα και την κατοχή που έχει δημιουργηθεί στην πατρίδα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να καλέσουμε όλα τα κινήματα, για να πλαισιώσουμε ένα μεγάλο Δημοκρατικό και Πατριωτικό Τόξο που θα ανατρέψει τη σημερινή συγκυβέρνηση, που θα διώξει από τα υπουργεία τους εγκαθέτους των δανειστών και των τραπεζιτών, που θα εμπνεύσει τον ελληνικό λαό.

Κακά τα ψέματα, ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει σε κόμματα, ο ελληνικός λαός έχει απομακρυνθεί από την πολιτική, γιατί έτσι επέλεξαν κάποιοι να τον κάνουν. Η διαφθορά, ο στενός κομματισμός, η αδικία απέναντι σε νέους ανθρώπους οδήγησαν τους πολίτες μακριά από την πολιτική, με αποτέλεσμα κουμάντο στην πολιτική να κάνουν οι διεφθαρμένοι, οι διαφημιστές, οι τραπεζίτες, οι δημοσκόποι και οι δημοκόποι».

«Χθες τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα χάθηκαν γιατί κάποιοι επέλεξαν την πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων. Είναι ηθικοί αυτουργοί απέναντι στους θανάτους και των δυο φοιτητών, αλλά και των 3.500 συνανθρώπων μας που αυτοκτόνησαν τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας. Είναι ηθικοί αυτουργοί οι κυβερνώντες. Είναι ηθικοί αυτουργοί απέναντι στο χαμόγελο που χάθηκε από τα παιδιά στις γειτονιές, είναι ηθικοί αυτουργοί απέναντι σε εκείνους που έφυγαν μετανάστες έξω από την πατρίδα μας, προκειμένου να βρουν ένα καλύτερο αύριο. Και αυτούς τους ηθικούς αυτουργούς θα τους δικάσει ο ελληνικός λαός με δημοκρατικές διαδικασίες και με εκλογές. Δεν πρόκειται για πολιτική επιλογή ανάμεσα στο μνημόνιο ή στο μη μνημόνιο, πρόκειται για απόφαση εάν η πατρίδα μας θα συνεχίσει να ζει ελεύθερη, εάν θα έχουμε εθνικά κυρίαρχη πολιτική ή αν θα λειτουργούμε ως λαός, ως έθνος, ως γένος υπό κατοχή».

«Η κυβέρνηση φέρνει τροπολογίες, με τις οποίες νομοθετεί παράνομα σε διεθνείς συμβάσεις και οι διορισμένοι υπουργοί-υπάλληλοι των τραπεζών δεν απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο των βουλευτών. Το Κοινοβούλιο έχει καταργηθεί. Σιγά-σιγά με νομοθετήματα προχωρούν στην παράδοση του ελληνικού λαού, της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας στις τράπεζες και στις εισπρακτικές εταιρείες. Και αυτό αφορά όλους μας».

«Εκείνος ο οποίος κατέχει ένα χωράφι ή ένα κεραμίδι, που έλεγαν οι παλιότεροι, δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο του. Από την επόμενη μέρα, σύντομα, θα έρθουν εισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες θα αναλάβουν την είσπραξη των φόρων. Και με ποιο δίκαιο; Το Αγγλικό δίκαιο. Όλα τα δάνεια, τα καταναλωτικά και τα στεγαστικά που έδιναν αφειδώς οι τραπεζίτες τα προηγούμενα χρόνια, έχουν μετατραπεί σε εγγυήσεις που έχουν σταλεί στον EFSF. Απόφαση θα παίρνουν τα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Οι ίδιες οι εισπρακτικές εταιρίες που θα αναλάβουν την είσπραξη, θα αναλάβουν και τους φόρους. Γι’ αυτό έκλεισαν τις ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου οι εισπρακτικές αυτές εταιρίες να έρθουν και να δημεύσουν τις περιουσίες των Ελλήνων.

Τους απαντάμε, από εδώ, από την Πάτρα, σε όποιο σπίτι και να πάτε, σε όποια οικογένεια και να πάτε, θα έχετε να αντιμετωπίσετε το σύνολο του ελληνικού λαού. Είναι το δικό μας σπίτι και η δική μας οικογένεια».

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα Κίνημα που περιλαμβάνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες από το μεγάλο Δημοκρατικό και Πατριωτικό Τόξο. Δεν είμαστε μια φωνή διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε ένα Κίνημα το οποίο ξέρει μόνο να λέει «όχι» στους δανειστές, να χτυπάει τη Μέρκελ ή να χτυπάει τους τραπεζίτες. Είμαστε ένα Κίνημα που κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να βγούμε από το μνημόνιο. Γιατί κάποιοι, φαίνεται, είναι στις λίστες του Χριστοφοράκου και εκβιάζονται από τη Μέρκελ και την πολιτική της Γερμανίας, προκειμένου να εκτελούν το σχέδιο παράδοσης της χώρας. Κάποιοι τα «άρπαξαν» στο παρελθόν και τους έχουν γραμμένους στα κατάστιχά τους, με αποτέλεσμα να τους εκβιάζουν και να εκτελούν την πολιτική της παράδοσης της χώρας. Κάποιοι είναι δοσίλογοι και συνεργάτες των κατακτητών, αυτή είναι η αλήθε��α. Το μήνυμα που τους στέλνουμε, από εδώ, από την Αχαΐα είναι: «μαζέψτε τα τώρα και φύγετε, αλλά δεν θα φύγετε χωρίς να πληρώσετε. Έχουμε βγάλει το λογαριασμό και ο λογαριασμός είναι και ποινικός και αστικός». Θα δημευθούν οι περιουσίες όχι των Ελλήνων οικογενειαρχών, αλλά οι περιουσίες εκείνων οι οποίοι κατέκλεψαν την Ελλάδα, εκείνων που λήστεψαν τον ελληνικό λαό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ