Εντολή Σαμαρά για την ενίσχυση των αγροτών

Εντολή Σαμαρά για την ενίσχυση των αγροτών

 

Εντολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση των μέτρων για τους αγρότες, έδωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο Υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο αναπληρωτής υπουργός, Μάξιμος Χαρακόπουλος βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο των επαφών που ξεκίνησε σήμερα ο Πρωθυπουργός με τις ηγεσίες των Υπουργείων.

Η εντολή που πήραν από τον Αντώνη Σαμαρά είναι να επισπεύσουν την υλοποίηση των μέτρων για τους αγρότες αλλά και του πακέτου των μέτρων στο οποίο είχαν καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, εντός του μήνα θα δοθούν τα πρώτα 80 εκατομμύρια ευρώ από την επιστροφή του φόρου προστιθέμενης αξίας που χρωστάει η κυβέρνηση στους αγρότες. Επίσης, θα δοθούν άλλα 200 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση των βαμβακοπαραγωγών αλλά και όσων έχουν πληγεί από το πράσινο σκουλήκι.

Ο Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι «παρουσιάσαμε στον Πρωθυπουργό την πορεία υλοποίησης των μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικό τομέα και λάβαμε οδηγίες για την ταχύτερη επίλυση των ανοιχτών εκκρεμοτήτων που έχουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ