Επιστολή στον Μεϊμαράκη για το κάπνισμα

Επιστολή στον Μεϊμαράκη για το κάπνισμα

 

Ογδόντα οκτώ βουλευτές κατάφεραν να βρουν ο Ανδρέας Ψυχάρης και ο Πύρρος Δήμας για να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους κατά του καπνίσματος στους χώρους της Βουλής.

Οι δύο βουλευτές συνέταξαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρουν ότι η εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή είναι απαράδεκτη αφοί σχεδόν σε όλους τους χώρους του Κοινοβουλίου οι βουλευτές καπνίζουν και αδιαφορούν για τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν.

Την επιστολή που παραδόθηκε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής υπογράφουν 88 βουλευτές από τέσσερα κόμματα τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ τη Δημοκρατική Αριστερά.

Ανάμεσα στους υπουργούς και βουλευτές που υπογράφουν είναι ο νυν υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και οι πρώην υπουργοί υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος , Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κρεαμαστινός.

Ακόμη την επιστολή υπογράφουν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος , οι υφυπουργοί Κωνσταντίνος Τσιάρας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και ο Αντιπροεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ