«Ο Ρουβάς μου έκανε την πρόταση για το X-Factor!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

«Δεν έχω κλείσει στην κριτική επιτροπή του X- Factor όπως γράφεται!» λέει αποκλειστικά στο enikos.gr ο Δημήτρης Λιγνάδης για τις φήμες που τον θέλουν «κλεισμένο»στο talent show.

«Μου τηλεφώνησε ο Σάκης Ρουβάς για να μου πει ότι θα ήθελε να είμαι μαζί του στο talent show, μετά ήπια έναν καφέ με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη που μου μετέφερε την επιθυμία τους να είμαι στο νέο τους project, αλλά εκκρεμεί ένα ραντεβού για να δούμε τους χρόνους κι άλλες λεπτομέρειες Έχω τις παραστάσεις του Ριχάρδου και από τον Μάρτιο θα ξεκινήσω πρόβες στην Αντιγόνη, άρα είναι περιορισμένοι οι χρόνοι μου. Θα δούμε τι θα προκύψει από το νέο ραντεβού μας, αλλά για την ώρα ούτε έκλεισα,ούτε και …υπέγραψα!».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Λιγνάδης και Ρουβάς συνεργάστηκαν εξαιρετικά στις «Βάκχες» του πρώτου και ότι ο Λιγνάδης είχε βάλει το χεράκι του και στον «Ηρακλή» που έπαιξε ο Ρουβάς…

Ανεβαίνει ο πήχυς στα talent show. Απ’ την μια Φασουλής-Φιλιππίδης στο YFSF [αποκλειστικό      μου] κι απ’την άλλη Λιγνάδης στο X-Factor, αν τέλος πάντων τα βρούνε; Ανεβαίνει ο πήχυς!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ