Ο Καζάκος στο «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η αγαπημένη κωμωδία «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης»των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου αφού κέρδισε το κοινό τον χειμώνα στο εντυπωσιακό ανέβασμά της από τον Βασίλη Θωμόπουλο στο θέατρο «Αθηνά» πήρε… πράσινο φως και για το καλοκαίρι όπως πρώτος σου έγραψα! Η οροφή στο εν λόγω θεάτρου θα ανοίξει και το ραντεβού με το κοινό θα δοθεί άμεσα με «λίφτινγκ» στην έτσι και αλλιώς δυνατή διανομή. Η οποία πλέον θα έχει ως εξής: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Καζακος, Σοφία Βογιατζάκη, Νικολέττα Καρρά, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Κατερίνα Θεοχάρη. Αρχικά είχε κλείσει να παίξει στη θερινή εκδοχή ο έμπειρος και αγαπημένος Κώστας Ευριπιώτης,λόγοι υγείας όμως τον κράτησαν εκτός δουλειάς-περαστικά Κώστα μου και θα σε χαρούμε στο επόμενο θεατρικό χτύπημα σου!

Πάμε στο στόρι

Όσο για την ιστορία της γερής κωμωδίας που αγαπήσαμε από το σινεμά με πρωταγωνιστή τον μεγάλο μας Θανάση Βέγγο; Ο Θανάσης ένας φτωχός αλλά και αγράμματος επαρχιώτης έρχεται στην Αθήνα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Η Ρένα Νταλκά μεγάλο αστέρι του Μπουζουκιού τον βοηθάει να βρει δουλειά. Σερβιτόρος, φωτογράφος βοηθός φαρμακοποιού, αστυφύλακας μέχρι και διαιτητής αγώνων πυγμαχίας γίνεται περνώντας από γκάφα σε γκάφα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στεριώσει πουθενά.Πρόκειται για μια παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Μαροσούλη που αγκαλιάστηκε ζεστά από το κοινό και που υπόσχεται να…δροσίσει τις καλοκαιρινές μας νύχτες,προσφέροντάς μας γέλιο μέχρι δακρύων…

-Ο “δαιμόνιος”Βασίλης Θωμοπούλου έχει βάλει το…χεράκι του στο κείμενο και το έχει σκηνοθετήσει σε δεινότητα! Παράλληλα ετοιμάζεται και το νεο στοίχημα του που θα ανεβεί σε λίγες εβδομάδες στο θερινό θέατρο Λαμπέτη! Θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ