New “bomb”: Και ο Ησαΐας Ματιάμπα στο «Ωραία μου κυρία»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Δίπλα στην Δήμητρα Ματσούκα,τον Κώστα Κόκλα, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Ορέστη Τζιόβα θα δούμε τον χειμώνα τον πολυσχιδή Ησαΐα Ματιάμπα.

Ο εξαιρετικός τραγουδιστής που κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο στο τραγούδι με καίριες επιλογές και έξυπνες κινήσεις και που έχει κερδίσει το κοινό μέσα απο δουλειά ουσίας, είναι έτοιμος να «χτυπήσει» θεατρικά τον χειμώνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου τον προσκάλεσε να συμπράξει στο εξαιρετικά υποσχόμενο ανέβασμα του «Ωραία μου κυρία» του Μπέρναρντ Σο, ο «δαιμόνιος» Αλέξανδρος Ρήγας και εκείνος του είπε το «ναι» με πολύ μεγάλη χαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές μας στην υπερπαραγωγή που «μαγειρεύεται» για το Pantheon ο Ησαΐας θα τραγουδήσει αλλά και θα  παίξει ένα ρόλο-έκπληξη που σίγουρα θα συζητηθεί. Ναι, ναι, το παζλ της διανομής όπως σου έχω τονίσει ισχυροποιείται και έχει δύο-τρία ακόμα κομμάτια που θα μας εκπλήξουν ιδιαίτερα -όχι, δεν σου λέω ακόμα.

Αξίζει εδώ να σημειώσω ότι ο χαρισματικός Ησαΐας που θεωρείται απο τους αξιότερους καλλιτέχνες της γενιάς του έχει κάνει ξανά θέατρο, όταν έπαιξε στο μιούζικαλ Rent του Jonathan Larson που είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο φωνητικά, όσο και υποκριτικά!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ