Η Σούμα φορά… Πράσινο Φουστανάκι και ποζάρει στο enikos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Πρώτος σου «πρόδωσα» πως η ικανότατη Τζούλη Σούμα ετοιμάζεται να «συναντήσει» θεατρικά την πολυσχιδή Λένα Κιτσοπούλου και πρώτος τώρα ανεβάζω  αποκλειστικές φωτογραφίες από τις εντατικές πρόβες που κάνει η ηθοποιός με σκηνοθέτιδα την άξια Μαρία Αιγινίτου στον δυνατό   μονόλογο της Λένας «Το πράσινό μου φουστανάκι»! Το enikos.gr μπήκε σε αυτές κι έχει το πρώτο  φωτογραφικό υλικό από την άκρως φιλόδοξη δουλειά που θα παιχτεί από τα μέσα Νοεμβρίου στο θέατρο «Αλκμήνη». 

ΘΕΣ στόρι; Ένας άνθρωπος, όπως όλοι μας, μια γυναίκα, που δεν πείνασε ποτέ της, έχει φίλους, γνωστούς, συγγενείς, ζει μια φυσιολογική ζωή. Περιμένει να συμβεί κάτι μαγικό και σκαρώνοντας στίχους σε δεκαπεντασύλλαβο, ψάχνει την όμορφη θέα του κόσμου πάνω από τις ταράτσες των πολυκατοικιών. Ίσως χρειαστεί να ανέβει στα κάγκελα του μπαλκονιού, να σηκωθεί στις μύτες και να αφήσει τα χέρια.

Ο εξαιρετικός μονόλογος της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου με την έμπειρη Τζούλη Σούμα να «γίνεται» η ηρωίδα της. Σκηνικά: Γιάννης Θεοδωράκης. Κουστούμια: Νίκος Καρδώνης. Φωτισμοί: Δημήτρης Μπαλτάς Μουσική: Σπύρος Παρασκευάκος. Επιμέλεια κίνησης: Φαίδρα Σούτου. Φωτογραφίες: Αντώνης Λέκκος. Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Καστρησίου

Θέατρο «Αλκμήνη», Αλκμήνης 8, Γκάζι

Τηλέφωνο: 210-3428651

Διάρκεια: 60 λεπτά

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30

Τιμές: κανονικό: 12, φοιτητικό/συνταξιούχων: 10, ανέργων: 5

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ