Η πρώτη φωτογραφία του Κουρή-Ηρακλή!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα version του «Ηρακλή»με πρωταγωνιστή τον εξαίρετο Νίκο Κουρή και σκηνοθέτη πάντοτε τον εμπνευσμένο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη! Πρώτος σου ανέβασε την selfie τους με την κυρία Ρούλα Πατεράκη και πρώτος τώρα «ανεβάζω» αποκλειστική πόζα από  την φωτογράφηση που έγινε για την προώθηση της δουλειάς! Ηρακλής…με τα όλα του ο Κουρής,μην μου πεις! Και η όλη αισθητική, «τα σπάει»κανονικά!

ΠΑΜΕ και σε λεπτομέρειες!  Ο Ηρακλής οι 12 Άθλοι, είναι μια δυνατή υπερπαραγωγή

για όλη την οικογένεια σε σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και Ηρακλή το Νίκο Κουρή. Μια παράσταση που αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους με τις εξαιρετικές ερμηνείες ενός πολυπληθούς θιάσου, και 12 εντυπωσιακά σκηνικά, όσοι και οι άθλοι του Ηρακλή.

Η παράσταση είχε ανέβει και πριν από δύο χρόνια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του μυθικού ήρωα.Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, την επιμέλεια κίνησης έκανε η Αγγελική Στελλάτου, ενώ τις  χορογραφίες υπογράφει η ChaliJenning.

Φωνητική διδασκαλία Λία Βίσση.

Βοηθός σκηνοθέτη, Διεύθυνση σκηνής: Aναστασία Διαμαντοπούλου

Έναρξη παραστάσεων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ