Η Κωτσοβούλου στην υποσχόμενη σειρά «Καρτ Ποστάλ»της Χίσλοπ – Αποκλειστικές πόζες

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η έμπειρη και αξιόλογη Αλίνα Κωτσοβούλου «πετάχτηκε» στην Κρήτη, προκειμένου να κάνει ένα σπέσιαλ γκεστ στην ολοκαίνουργια σειρά της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ» που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Βικτόριας Χίσλοπ και που σκηνοθετεί ο καίριος Γιώργος Παπαβασιλείου.

Τα γυρίσματά της ξεκίνησαν χθες και την θέλουν πλάι στους εξαίρετους Ανδρέα Κωνσταντίνου,Γιάννη Τσορτέκη, Δημήτρη Αλεξανδρή, Αντώνη Δουράκη κα. Σου έχω και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα, τι άλλο θες;

Η Χίσλοπ, μετά την τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία που είχε το θρυλικό «Νησί» της, βλέπει ακόμα ένα μπεστ σέλερ της να μεταφέρεται στο γυαλί και μάλιστα με ιδανικούς συντελεστές.

Βασικός της ήρωας είναι ένας άντρας από την Ελλάδα, ο οποίος ζει στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου και θα ζήσει μια σειρά από ιδιαίτερες περιπέτειες.

Καρτ Ποστάλ: Οι ηθοποιοί και ο ρόλος τους στη σειρά της ΕΡΤ

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ο ταλαντούχος κύριος Ανδρέας Κωνσταντίνου, λοιπόν, είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ενσαρκώσει τον άντρα που θα περιπλανηθεί στην χώρα μας και συγκεκριμένα την Κρήτη, για να ζήσει διάφορες περιπέτειες. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε όλες τις ιστορίες που θα δούμε στα δώδεκα επεισόδια της σειράς.

Μαρία Ναυπλιώτου

Η υπέροχη Μαρία Ναυπλίωτου είναι μια από τους 12 ηθοποιούς που θα εμφανιστούν για ένα επεισόδιο στη σεάιρ. Ένα όνομα – έκπληξη αφού εκείνη κάνει σπάνιες τηλεοπτικές δουλειές και πάντα πολύ προσεγμένες. Σίγουρα η δική της φινέτσα και το ταλέντο θα έχουν να «δώσουν» πολλά στην πολυαναμενόμενη σειρά.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Απολαυστικός κωμικός ηθοποιός αλλά και σπουδαίος σε πιο «δύσκολους» ρόλους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δίκαια είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού και όχι μόνο. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που κάνει σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις και φέτος τον «ακούμε» ως αφηγητή στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια». Στην ίδια τηλεοπτική στέγη την ΕΡΤ θα παραμείνει, λοιπόν, και του χρόνου έτσι ώστε να τον δούμε σε ένα επεισόδιο του «Καρτ Ποσταλ».

Ορφέας Αυγουστίδης

Από μια σειρά γυρισμένη στην Κρήτη δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ορφέας Αυγουστίδης, αφού είναι το νησί του που το αγαπά και πάντα το μνημονεύει στις συνεντεύξεις του. Απόλυτα ταιριαστή «φιγούρα» με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ο ηθοποιός ήταν μια από τις πρώτες επιλογές της Βιτόριας Χίσλοπ αφού οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο «Νησί» όπου εκείνος υποδυόταν τον Αντώνη Αγγελόπουλο. Οι αναμνήσεις από αυτή τη συνεργασία ήταν πολύ θετικές και από τις δυο πλευρές γι αυτό και με χαρά αποφάσισαν να την επαναλάβουν.

Τα σενάρια των δώδεκα ιστοριών υπογράφουν, μαζί με τη Βικτόρια Χίσλοπ, οι Νίκος Απειρανθίτης, Αλεξάνδρα Κ. (Κατσαρού) και Δώρα Μασκλαβάνου, ενώ η σκηνοθεσία έχει τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαβασιλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ