Η Καστάνη γίνεται… Σίρλευ Βαλεντάιν!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί να είχε αρκετές δελεαστικές προτάσεις για τον επόμενο χειμώνα η εξαιρετική Ελένη Καστάνη, αυτή όμως που την κέντρισε πιο πολύ και την οποία αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά είναι αυτή που την θέλει να «ντύνεται» την Σίρλευ Βαλεντάιν στο ομώνυμο έργο του Willy Russell που μας «σύστησε» επιτυχώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σύμφωνα με πηγές μας ο δραστήριος Αλέξανδρος Ρήγας «έκλεισε» τα δικαιώματα του δυνατού έργου και κατόπιν συμφώνησε με την Καστάνη που παίζουν μαζί στο έργο του Χωρίζουμε λέμε, να παίξει την υπέροχη ηρωίδα.

Ο ίδιος, από ότι έμαθα θα υπογράφει την απόδοση του έργου και οι υπόλοιποι συντελεστές κλείνονται τις μέρες αυτές με μεγάλη προσοχή…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό.

Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της…

Αναμένουμε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ