Στον… αέρα Μπισμπίκης – Γκοτσόπουλος μετά την ακύρωση του “Φιλοκτήτη”- Η πόζα της συνεργασίας που δεν έγινε

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Όπως ήδη έχουμε γράψει στο enikos.gr ο “Φιλοκτήτης” που θα ανέβαινε το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, “ναυάγησε” έπειτα από το πολυσυζητημένο “τσουνάμι” των καταγγελιών που έγιναν εναντίον του πρωταγωνιστή της δουλειάς, Γιώργου Κιμούλη -υπήρξε μάλιστα και δελτίο Τύπου από το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για την απόφαση αυτή. Η εν λόγω παράσταση θα ανέβαινε πέρσι το καλοκαίρι στο αργολικό θέατρο, μα αναβλήθηκε για φέτος λόγω της πανδημίας.

Ο Κιμούλης με τους συμπρωταγωνιστές τους Βασίλη Μπισμπίκη – Δημήτρη Γκοτσόπουλο, είχαν μεταβεί πριν την αναβολή, στην Επίδαυρο και είχαν φωτογραφηθεί για το promo της παράστασης που δεν έμελλε τελικά να ανέβει ποτέ.

Πού θα δούμε όμως Μπισμπίκη και Γκοτσόπουλο;

Ο “Φιλοκτήτης” τους, ήταν “κλειδωμένος” και τώρα βρίσκονται και οι δύο… στον αέρα. Βέβαια απ’ τη μια έχουν ο καθένας τον δικό του… μαραθώνιο κι απ’ την άλλη, η εν λόγω ακύρωση, ίσως φέρει νέες προτάσεις. Για την ώρα πάντως πάντως ο πολυσχιδής Βασίλης Μπισμπίκης προχωρά τις πρόβες για τα “Κόκκινα Φανάρια” που ετοιμάζει για το “Cartel”του, ενώ “μαγειρεύει”και την κινηματογραφική εκδοχή της μεγάλης του επιτυχίας “Άνθρωποι και ποντίκια” που θα ξαναδούμε στο “Cartel”.

Όσο για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Το…χτύπημα για τον δεύτερο είναι μεγάλο. Απ’ τη μια “πάγωσε” λόγω πανδημίας η παράσταση “Την Πέμπτη κύριε Γκρην” όπου έπαιζε δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη -δουλειά, που και να ανοίξουν τα θέατρα, δύσκολα θα επανηφθεί, με όσα συμβαίνουν με το τσουνάμι των καταγγελιών- κι απ’ την άλλη “ναυάγησε” ο “Φιλοκτήτης” του Κιμούλη, που θα τον έφερνε στην Επίδαυρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ