Η Σταυρακέλη διασκευάζει για το θέατρο το «Ιστορία χωρίς όνομα» του Δάνδολου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η εξαιρετική ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλη σχεδιάζει διαφορά ελκυστικά «χτυπήματα» που έμαθα και έρχομαι να σου προδώσω! Ας ξεκινήσω με την βόμβα πως διασκευάζει για τη σκηνή το βραβευμένο μπεστ σέλερ του άξιου Στέφανου Δανδολου «Ιστορία χωρίς όνομα» που έχει υπότιτλο «Το κρυφό πάθος της Πηνελόπης Δέλτα»! Η πρόταση της έγινε από τον ίδιο τον συγγραφέα και τον έμπειρο σκηνοθέτη Μάνο Πετούση και με το που δόθηκε η άδεια από τις εκδόσεις Ψυχογιός που έχει εκδώσει το βιβλίο πήραν… μπρος οι μηχανές! Πότε θα ανεβεί και που το έργο που θα υπογράψει σκηνοθετικά ο Πετούσης δεν το ξέρω αλλά έμαθα πως έχει γίνει κρούση στην υπέροχη Πέγκυ Σταθακοπούλου να πρωταγωνιστήσει στην φιλόδοξη δουλειά-μακάρι να κλείσει!

ΠΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Η ταλαντούχα Μαίρη Σταυρακέλη πρόκειται να χτυπήσει και θεατρικά! Θα παίξει μαθαίνω στο έργο της σημαντικής Γλυκερίας Μπασδέκη

«Donna Abbandonata ή Πολύ με στεναχωρήσατε κύριε Γιώργο μου»που θα δούμε από τον Γενάρη σε σκηνοθεσία του καίριου Λεωνίδα Παπαδόπουλου σε θέατρο που κλείνεται τις μέρες αυτές! Πλάι στην Σταυρακέλη θα δούμε την Δώρα Θωμοπούλου. Με το καλό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ