Μετάνιωσε για το «όχι» της η Ματσούκα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Ένα μεγάλο «όχι» είπε στην αρχή της σεζόν η Δήμητρα Ματσούκα. Ενώ είχε συμφωνήσει να παίξει στην παράσταση «Για όνομα», αποφάσισε να μην πάρει μέρος σε αυτήν για καλλιτεχνικούς λόγους.

Ενημέρωσε τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αλλά και την παραγωγή ότι δεν θα είναι στην δουλειά, κρατώντας όμως εξαιρετική σχέση με όλους… 

Αυτόν τον καιρό που η παράσταση «τα σπάει» και καλλιτεχνικά και εμπορικά και που όπως πρώτος έγραψα αποφασίστηκε «να πάει» και του χρόνου, η ηθοποιός φέρεται να μετάνιωσε για το όχι της.

Οι πληροφορίες μου λένε πως μιλώντας με ανθρώπους της παράστασης η Ματσούκα δήλωσε πως έπρεπε να μετρήσει πιο σωστά την απόφασή της…Αν είχε πει το «ναι» θα ήταν εντός χώρου και δεν θα είχε το άγχος για την επόμενη χρονιά. Αχ Δήμητρα…

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το «Για όνομα» παίζεται στο «Αλίκη» σε εξαιρετική απόδοση Θοδωρή Πετρόπουλου, θαυμάσια σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πως …ρέστα δίνουν στην παράσταση οι άξιοι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ΒίκυΣταυροπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Φάνης Μουρατίδης και Μαρία Κωνσταντάκη.

Δεν έχετε πάει ακόμα;Τρέξτε 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ