Βόμβα: Ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στην Φαίη Σκορδά; – Γρίφος το τηλεοπτικό της μέλλον

Φαίη Σκορδά

Ένα από πιο πολυσυζητημένα πρόσωπο είναι αυτή την περίοδο η Φαίη Σκορδά, με τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον να οργιάζουν. 

Κάποιοι θεωρούν πως η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 είναι δεδομένη, ωστόσο στην πραγματικότητα οι συζητήσεις  συνεχίζονται και τίποτα δεν έχει “κλειδώσει”.  Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά λήγει στις 30 Ιουνίου και φαίνεται πως οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή.

“Αγκάθι” φαίνεται πως είναι η διάρκεια των εκπομπών στην πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ΑΝΤ1, καθώς ενεργοποιείται το +1 του συμβολαίου του, και αναμένεται να έχει μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, όπως εδώ και καιρό επιθυμούσε.  Ο διαχωρισμός της ζώνης σε δύο κομμάτια, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό, βρίσκει σύμφωνη την παρουσιάστρια, που επιθυμεί να έχει μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, όμως δεν συμφωνεί με τη διάρκεια.

Την ίδια ώρα, μια πληροφορία που μεταδόθηκε από την εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι” προκαλεί αίσθηση. Σύμφωνα με την Σίσσυ Χρηστίδου, ο ΣΚΑΪ φέρεται να έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Φαίη Σκορδά.

Σημειώνεται ότι μέχρι πριν από λίγες μέρες, όλοι θεωρούσαν πως μετά το τέλος της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου, θα αναλάμβανε το 12:00-14:00 η Μαρία Μπακοδήμου. Αν ισχύουν οι πληροφορίες για πρόταση του σταθμού του Φαλήρου στην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, τότε, φαίνεται πως τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν.

Υπενθυμίζεται ότι τις περασμένες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν την Φαίη Σκορδά να βρίσκεται σε επαφές και με το STAR  για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού.

Exit mobile version