Τζώρτζης Μονογυιός: H Γωγώ Γαρυφάλλου ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα

Νεκρός σε φρικτό τροχαίο στην Βούλα είναι ο Τζώρτζης Μονογυιός. Ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ έχασε την ζωή του στην πρώτη βόλτα που έκανε με την Ferrari που είχε αγοράσει λίγες ώρες νωρίτερα. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου που συμμετείχε μαζί με τον Τζώρτζη στο The Wall.

“Τα τελευταία χρόνια τον είχα χάσει γιατί δεν είχε και social media. Θέλω να πω κουράγιο στην οικογένεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Επειδή έχω γίνει και μαμά, αγχώνομαι για όλα τα παιδιά. Η φυσιολογική ροή ζωής ενός ανθρώπου είναι να χάνει πρώτα τους γονείς του. Όταν ακούς για έναν νέο άνθρωπο, είτε τον ξέρεις είτε όχι, είναι πάρα πολύ λυπηρό. Επειδή έχουμε χάσει κι εμείς δύο μικρά παιδιά από τη θεία μου, καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάει αυτή η μάνα», είπε με κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Κατερίνα Καινούργιου: Έτρωγε σε διπλανό τραπέζι με την Κατερίνα Μονογυιού τη στιγμή του τροχαίου – “Έφυγε αναστατωμένη”

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε πως το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με την αδελφή του άτυχου οδηγού, την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πως έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια στο κέντρο της Αθήνας μέχρι που κάποια στιγμή η Κατερίνα Μονογυιού έφυγε πολύ αναστατωμένη.

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού. Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και καθώς πήγαινα στο σπίτι με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ