Τζέιμς Κάμερον: Η απάντηση στις φήμες ότι θα συμμετέχει στην ταινία για το υποβρύχιο Titan

Ο Τζέιμς Κάμερον “έσπασε” την σιωπή του για να διαψεύσει τις φήμες ότι πρόκειται να λάβει μέρος σε μια ταινία ή σειρά για το OceanGate και το δυστύχημα με το υποβρύχιο Titan.

Υποβρύχιο Titan: Το βίντεο που δείχνει πώς ανατινάχθηκε έχει 5 εκατομμύρια views μέσα σε 11 ημέρες

Υπήρξαν αναφορές ότι ένα δίκτυο ροής επικοινώνησε με τον διάσημο σκηνοθέτη για να αφηγηθεί την ιστορία της τραγωδίας που άφησε νεκρούς πέντε ανθρώπους όταν ο Τιτάνας ανατινάχθηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού προς τα συντρίμμια του Τιτανικού τον περασμένο μήνα.

«Συνήθως δεν απαντώ σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά χρειάζεται τώρα», έγραψε ο Κάμερον, 68 ετών, σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στις ιστορίες του στο Instagram το Σάββατο, 15 Ιουλίου. «ΔΕΝ είμαι σε συζητήσεις για μία ταινία για το OceanGate, ούτε θα κάνω τέτοιες συζητήσεις ποτέ».

Υποβρύχιο Titan: Πώς πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές οι επιβάτες

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “Τιτανικός” μοιράστηκε επίσης την ίδια δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Εκτός από διάσημος σκηνοθέτης, ο Τζέιμς Κάμερον είναι επίσης λάτρης των υποβρυχίων και έχει ταξιδέψει στα συντρίμμια του Τιτανικού 30 φορές.

Υποβρύχιο Titan: Έτσι διαλύθηκε το μοιραίο υποβρύχιο – ΒΙΝΤΕΟ

Στον απόηχο της τραγωδίας, η The Sun  ανέφερε ότι πηγή αποκάλυψε ότι ο Κάμερον είναι η κορυφαία επιλογή ενός μεγάλου γίγαντα ροής για να σκηνοθετήσει το έργο.

«Η καταστροφή του Τιτάνα αντιμετωπίζεται ήδη ως μια μεγάλη σειρά για έναν από τους μεγαλύτερους streamers στον κόσμο – και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτης», είπε μια πηγή στην εφημερίδα, προτού προσθέσει: «Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ