Τζέιμς Κάμερον: Στα σκαριά σειρά για το υποβρύχιο Titan – Ποιους ηθοποιούς θέλει ο σκηνοθέτης του Τιτανικού

Ο Τζέιμς Κάμερον φημολογείται ότι συζητά με ένα μεγάλο δίκτυο ροής για τη μετατροπή της τραγωδίας με το υποβρύχιο Titan σε δραματική σειρά. Οι 5 επιβάτες του μοιραίου υποβρυχίου σκοτώθηκαν ενώ για τέσσερις ημέρες ειδικά συνεργεία τους αναζητούσαν στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού.

Υποβρύχιο Titan: Πώς πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές οι επιβάτες

Με δηλώσεις του όταν έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης του υποβρυχίου, ο Κάμερον προέβλεψε με σιγουριά ότι το υποβρύχιο είχε εκραγεί, ενώ άλλοι είχαν την ελπίδα ότι το υποβρύχιο θα βρεθεί. Ο διάσημος σκηνοθέτης ασκεί έκτοτε έντονα την κριτική του στο OceanGate.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Η καταστροφή του Τιτάνα αντιμετωπίζεται ήδη ως μια σημαντική σειρά για έναν από τους μεγαλύτερους streamers στον κόσμο — και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτη. Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του. Είπε την ιστορία του Τιτανικού τόσο συγκινητικά που φαίνεται σαν φυσικό βήμα για αυτόν να το κάνει»

Υποβρύχιο Titan: Οι επιβάτες κατάλαβαν τι θα συμβεί περίπου ένα λεπτό πριν από την καταστροφή – «Φανταστείτε την φρίκη»

«Η αναδρομή στις τελευταίες ώρες των επιβατών του υποβρυχίου είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό».

Ο Matt Damon και ο Kumail Nanjiani φέρονται να βρίσκονται στη λίστα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

«Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν μια κατάρρευση»

Όταν το υποβρύχιο χάθηκε, ο Κάμερον ήταν πεπεισμένος ότι ήξερε τι είχε συμβεί. «Το νιώθω στα κόκαλά μου αυτό που συνέβη» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Πήρα αμέσως τηλέφωνο σε κάποιες από τις επαφές μου στην κοινότητα των βαθέων υποβρυχίων. Μέσα σε περίπου μία ώρα είχα τα ακόλουθα στοιχεία. Ήταν στην κάθοδο. Βρίσκονταν στα 3500 μέτρα και κατευθύνονταν προς τον βυθό στα 3800 μέτρα. Τα comms χάθηκαν και η πλοήγηση χάθηκε, και είπα αμέσως, δεν μπορείτε να χάσετε comms και πλοήγηση μαζί, βρισκόμαστε τώρα σε ένα ακραίο καταστροφικό γεγονός, ένα εξαιρετικά ενεργητικό καταστροφικό συμβάν» περιέγραψε.

«Και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν μια κατάρρευση» είχε προβλέψει, με απόλυτη ακρίβεια από ότι φάνηκε στη συνέχεια.

Ο καναδικής καταγωγής σκηνοθέτης, ο οποίος κέρδισε τρία Όσκαρ για τον Τιτανικό το 1998, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας, έχει επισκεφτεί τα συντρίμμια του Τιτανικού 33 φορές.

Ο Κάμερον χρησιμοποίησε ένα διαφορετικό υποβρύχιο που ονομάζεται Deepsea Challenger για τις καταδύσεις του, το οποίο επίσης τον κατέβασε 10.912 μέτρα (35.800 πόδια) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στον πυθμένα της βαθύτερης γνωστής ωκεάνιας τάφρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ