Τσουρός: Η Φαίη Σκορδά φαινόταν ότι δεν περνούσε και τόσο καλά

Ο Κώστας Τσουρός σε συνέντευξή του στο Secret μίλησε για τις τηλεοπτικές μεταγγραφές αλλά και τις τρικλοποδιές που του έβαλαν στην έως τώρα πορεία του.

«Η Φαίη φαινόταν πέρυσι πως δεν περνούσε και τόσο καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Κι αν αυτό δεν φαινόταν στους τηλεθεατές, σε όσους τη γνωρίζουμε φαινόταν καλά. Φαινόταν λοιπόν ότι για τη νέα σεζόν θα αναζητούσε μια άλλη φόρμουλα. Πιο πολύ με ξάφνιασε που ο ΑΝΤ1 άφησε την Φαίη να φύγει, παρά το ότι εκείνη επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει την εκπομπή που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια πολύ καλά. Για ένα όμως είμαι βέβαιος: Επειδή η Φαίη πάντα κάνει πολύ προσεκτικά βήματα, σίγουρα για να πάρει αυτήν την απόφαση, θα έχει διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον».

Ερωτηθείς ποια τηλεοπτική του στιγμή θέλει να ξεχάσει απάντησε την περίοδο που εργαζόταν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Θα ήταν ψέμα να πω ότι μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια μου έχουν φερθεί όλοι καλά. Έχω δεχτεί και πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές και υποτιμήσεις και τα πάντα. Όμως, η αλήθεια, η αγάπη για αυτό που κάνεις και η ικανότητα πάντα στο τέλος κερδίζουν» τόνισε ο δημοσιογράφος του MEGA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ