Το προξενιό της Ιουλίας: Το spoiler του Δημήτρη Σέρφα για τη σειρά – «Κάποιος θα πεθάνει»

Ο Ρήγας και ο Γρηγόρης από την μεγάλη παραγωγή του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας», κατά κόσμον Τάσος Λέκκας και Δημήτρης Σέρφας, μίλησαν το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» για τη σειρά που έχει μαγέψει τους τηλεθεατές από το πρώτο πλάνο.

«Ο Γρηγόρης νομίζω δεν θα καταλήξει σύντομα με την Ιουλία. Έχω κοινά χαρακτηριστικά με τον Γρηγόρη. Ο έρωτας είναι πολύ βασικό κομμάτι της ζωής μου, είναι το παν», είπε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Λατρεύει την τηλεοπτική του μητέρα Πέγκυ Τρικαλιώτη. «Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σέρφας.

Για τη συνεργασία του με την Ευγενία Ξυγκόρου, ο νεαρός ηθοποιός είπε: «τη συμπαθώ πάρα πολύ, την εκτιμώ απίστευτα, έχουμε μια φανταστική σχέση. Ήταν η πρώτη μου ερωτική σκηνή, η Ευγενία Ξυγκόρου με ξεπαρθένιασε και ήταν φανταστική». Επίσης, ανέφερε ότι τον συγκίνησε η Ευγενία που πριν την ερωτική σκηνή του έκανε μια αγκαλιά και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο «για να φύγει η κρυάδα, αυτό είναι επαγγελματισμός και συνεργασία».

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον Μελέτη Ηλία. «Τον αγαπάω πολύ, είναι πολύ καλός φίλος πλέον. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και όταν του λέω δεν τα πήγα καλά εκεί, αγχώνομαι, με συγκινεί όταν λέει “σώπα μια χαρά είσαι”», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σέρφας.

Τέλος, έδωσε spoiler για τη σειρά ομολογώντας πως «κάποιος θα πεθάνει, δεν ξέρω ποιος» και αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να είναι μάγειρας και η σπεσιαλιτέ του είναι η καρμπονάρα.

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Σέρφας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!»

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 22:40

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ