Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης στέλνει προξενιό στη Φιλιώ

Η καλοσυνάτη συμπεριφορά του Γιωργίκη γλυκαίνει την Ιουλία απέναντί του. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης πικραμένος και θυμωμένος με την Ιουλία αποφασίζει να στείλει προξενιό στη Φιλιώ. Κάτι που ο Στασινόπουλος δεν έχει πρόθεση να δεχθεί εύκολα οδηγώντας τη Φιλιώ σε μια απρόβλεπτη κίνηση.

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», στον Alpha.

Τι θα δούμε απόψε, στις 22:40

Με αφορμή μια χάρη που του ζητάει, η Ιουλία και ο Γιωργίκης έρχονται πιο κοντά, την ίδια ώρα, που ο Χρήστος διεκδικεί να πάρει πίσω το παρελθόν που του κρύβουν τόσον καιρό. Ο Στασινόπουλος, γυρίζοντας στο σπίτι του μετά την επίσκεψη στην Στάσα, έχει να αντιμετωπίσει την οργή της Κατερίνης, που διαισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους και τον απειλεί ότι θα φύγει. Ενώ ανοιχτό, παραμένει για τον Στασινόπουλο και το διπλό μέτωπο που έχει ανοίξει με τις κόρες του, που έχουν σηκώσει η καθεμιά, το δικό της μπαϊράκι!

Την ίδια ώρα, η Φρόσω, βλέποντας την Στάσα αναστατωμένη απ’τα μπλεξίματα του γιού της, της βάζει μια ιδέα που την ιντριγκάρει, αλλά την φέρνει αντιμέτωπη και με τη δική της μοίρα. Στο μεταξύ, η Κερασίνα «ψήνει» ένα νέο προξενιό που θα αναστατώσει τον Τύρναβο! Κάποιοι θα τρελαθούν απ΄τη χαρά τους και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Ένα χτύπημα στην πόρτα του Γρηγόρη, θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο, που μέσα στη νύχτα, ζητάει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του…

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Ο Στασινόπουλος γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει για το προξενιό που έστειλε ο Γρηγόρης

Περίεργες σκέψεις μπαίνουν στο μυαλό της Στάσας

Ο Στασινόπουλος προειδοποιεί τον Ρήγα για τη Βαγγελίτσα

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40

Συντελεστές
Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ