To Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται στον ΑΝΤ1

To Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται στον ΑΝΤ1

 

Η καρδιά του μπάσκετ μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου θα χτυπά στην Σλοβενία και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Β’ φάσης από τον ΑΝΤ1.

Το δελτίο Τύπου του σταθμού αναφέρει:

” Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ έως τις 22 Σεπτεμβρίου θα «χτυπά» στα γήπεδα της Σλοβενίας και για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιωτικό κανάλι μεταφέρει τον παλμό της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Eως τις 22 Σεπτεμβρίου, όλοι οι αγώνες της Εθνικής, τα μεγαλύτερα ντέρμπι της διοργάνωσης έως και την τελική φάση, μεταδίδονται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, απευθείας από τα γήπεδα της Σλοβενίας.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, ξεκινάει αύριο 11 Σεπτεμβρίου η δεύτερη φάση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16/9 και περιλαμβάνει τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής για την πρόκριση στους ημιτελικούς.  Στη δεύτερη φάση, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: την Ισπανία, τη Σλοβενία και την Κροατία.

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα μεταδόσεων της δεύτερης φάσης:

•    11 Σεπτεμβρίου: Βέλγιο – Σερβία στις 18.45

•    12 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Ισπανία στις 18.45

•    13 Σεπτεμβρίου: Γαλλία-Λετονία στις 22.00

•    14 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Σλοβενία στις 22.00

•    15 Σεπτεμβρίου: Σερβία-Γαλλία στις 22.00

•    16 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα-Κροατία στις 15.30

Σε κάθε «μάχη» της Εθνικής μας, οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το pre game και το post game με όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.

Περιγραφή: Ιάκωβος Φιλιππούσης – Παναγιώτης Περπερίδης – Γιάννης Ψαράκης

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χατζηδάκης

Ακολουθούν οι προημιτελικοί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, ο ημιτελικός στις 20 Σεπτεμβρίου, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το Εurobasket 2013 της Σλοβενίας αποτελεί το αθλητικό ορόσημο της χρονιάς και το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 παρακολουθεί και μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις στην διοργάνωση.

Επίσης, καθημερινά στις 00.00 η ειδική εκπομπή «Το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1» μεταδίδει, μέσα από ένα πλούσιο ρεπορτάζ, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και όλες τις τελευταίες εξελίξεις”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ