Το Αύριο μας Ανήκει – Spoiler: Η συνάντηση που θα αναστατώσει τον Νικηφόρο

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς μας επιφυλάσσει η καθημερινή σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει».

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, ενώ ακόμα οι ήρωές μας δεν έχουν μάθει ποιος είναι εκείνος που θέλει το κακό της Έλλης. Είναι όμως αποφασισμένοι να μάθουν και να την προστατεύσουν.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παρουσίασε ένα απόσπασμα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Το Αύριο μας Ανήκει”

Τι θα δούμε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου

Ο Ορέστης υπόσχεται με κάθε τρόπο να προστατεύσει τη Σοφία, όμως οΝικηφόρος δεν ενθουσιάζεται όταν βλέπει τον Ορέστη στο σπίτι του. Στη συνέχεια, θα λάβει και ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του με μια φωτογραφία, με αποτέλεσμα να αισθανθεί βέβαιος ότι ο Ορέστης έχει σχέση με τη Σοφία.

Η έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας του Κωστή αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια, που θα συγκλονίσει τους πάντες.

Η Έλλη θέλει να ζητήσει εξέταση DNA, αφού έχει πειστεί ότι ο Λεωνίδας είναι δικό της παιδί. Οι υποψίες του Ορέστη βγαίνουν αληθινές και η Έλλη θα βρεθεί στο στόχαστρο του ανθρώπου που θέλει να την βγάλει απ’ τη μέση.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ