To “αντίο” του World Party στο τηλεοπτικό κοινό

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρέα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής World Party, αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Μετά από τόσα χρόνια στο World Party θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και στον Alpha. Νιώθω τόσο τυχερός που είχα δίπλα μου τον καλύτερο συμπαρουσιαστή του πλανήτη για μένα, τον καλύτερο κάμεραμαν του κόσμου και τον άλλον καλύτερο κάμεραμαν του πλανήτη που τυχαίνει να είναι και αδελφικοί μου φίλοι.

Αυτή, όμως, η εμπειρία των χρόνων αυτών έχει κάνει ακόμα πιο δυνατά τα συναισθήματά μου γι’ αυτούς. Είναι τρεις άνθρωποι που θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτούς και ελπίζω αυτή την αδελφική φιλία να μπορέσω να την τιμήσω και να την κρατήσω για όλη μου τη ζωή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά σε εσάς, που μας βλέπετε όλα αυτά τα χρόνια και που είστε ο λόγος που ταξιδεύουμε γιατί εσείς μας έχετε δώσει τη δύναμη να ταξιδεύουμε και να ζούμε όλη αυτή τη μοναδική εμπειρία και μάλιστα σε μια περίοδο υπερβολικά δύσκολη για τη χώρα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάμε. Ειλικρινά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου και εύχομαι τα πράγματα να γίνουν πολύ γρήγορα καλύτερα και να ταξιδέψουμε όλοι μαζί. Να είστε καλά».

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Πήρα πολλά μαθήματα μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Απέκτησα φίλους, γνώρισα ανθρώπους, είδα καινούργιους τόπους, καινούργιες κουλτούρες. Είναι ένα κλικ παραπάνω για να συνεχίσεις να κάνεις τον εαυτό σου όσο καλύτερο μπορείς».

Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram

Με ένα μήνυμα στο Instagram, o Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του “World Party”. 

“Πριν από 4 χρόνια στην Νέα Ζηλανδία, βγάλαμε αυτήν την φωτό! Και σήμερα που παίζεται ο επίλογος του World Party, την είδα ξανά …και πριν καν καλά καλά “τελειώσουμε” με όλο αυτό, μου έλειψε ήδη! Από τη μέρα που το World Party ήταν απλά μια ιδέα σε ένα κομμάτι χαρτί, μέχρι τις συνεννοήσεις με το κανάλι μας, τις ατελείωτες ώρες έρευνας στο γραφείο, τις τρελές στιγμές και εμπειρίες στις άκρες του κόσμου, τις προετοιμασίες της κάθε κάμερας, το χρονοβόρο μοντάζ…μέχρι σήμερα που πλέον θα είναι όλα μια μοναδική ανάμνηση, μου λείπει ήδη ΟΛΟ!

Στη φωτό όμως είδα και τους κολλητούς μου, τον Γιώργο, τον Τεό και τον Γιωργάκη, που ήταν εκεί από την αρχή, που ήταν εκεί σε κάθε βήμα, σε κάθε ταξίδι στα εύκολα και στα δύσκολα! Οι στιγμές που ζήσαμε και το γέλιο που ρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητα και τους ευχαριστώ! Τον αδελφό και συμπαρουσιαστή μου Γιώργο, όμως, θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα που έγινε το “άλλο μου μισό”. Τέλος θα σας πω ένα μυστικό γιατί βλέπω πολλά μηνύματα και σχόλια που στενοχωριέστε για το τέλος της εκπομπής…το World Party ΔΕΝ τελειώνει εδώ! Το World Party, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι μια ιδέα, ένας ολόκληρος διαφορετικός τρόπος να δεις τη ζωή και αυτό από μόνο του δεν γίνεται να τελειώσει! Μπορεί μόνο να εξελιχθεί, να αλλάξει και έτσι να συνεχίσει σαν κάτι καινούργιο/α! So stay in touch everybody…see you soon!”

Δείτε επίσης:

Μαυρίδης: Δεν θα συνεχίσω του χρόνου στο “World Party” – ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκινητική ΦΩΤΟ από την Κένυα που ανέβασε ο Γιώργος Μαυρίδης του World Party

Γιατί ο Μαυρίδης αρνείται να συμμετάσχει στο νέο πρότζεκτ του World Party

Ποιος παρουσιαστής ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής του; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ