Τηλεθέαση: Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω»

Την πρώτη θέση του πίνακα της τηλεθέασης σε δυναμικό και γενικό κοινό κατέκτησε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”, με καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Κασσελάκης: Γιατί πήρα τηλέφωνο την Αχτσιόγλου – Εκτιμώ τον Χαρίτση

Στο δυναμικό κοινό έκανε 16,4% ενώ στο γενικό κοινό 18,3%.

 

Κασσελάκης: Η συγγνώμη για τη δήλωση για τα αγόρια – “Είμαι περήφανος για τον σύζυγό μου”

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε νέο άνοιγμα στην Έφη Αχτσιόγλου, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, τονίζοντας ότι «στο πολιτικό κέντρο που θέλω να δημιουργήσω από εδώ και πέρα, θα έχουν ισότιμη θέση». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στον Αnt1 σημείωσε ότι θα συνιστά «αποστασία εάν φύγουν οργανωμένα οι βουλευτές».

Αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ και απάντησε για το αν έχει κάνει σημαία από πολιτική άποψη: «Η απάντηση είναι όχι, δεν το έχω κάνει σημαία. Αλλά ουδέποτε το έκρυψα, πόσο μάλλον άλλωστε όταν είμαι πολύ περήφανος για τον τώρα σύζυγό μου».

Για την τεκνοθεσία και το φύλο των παιδιών που είχε προκαλέσει θόρυβο σε προηγούμενη συνέντευξη (ότι θα υιοθετήσει αγόρια) απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντησή μου και σ’ αυτό τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Προφανώς δεν ήταν η πρόθεσή μου. Και θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας. Ανεξαρτήτως φύλου».

Για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα σε σχέση και με την πολιτική της κυβέρνησης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομοθετήσει την ισότητα. Το έχω αναφέρει και στον κ. Μητσοτάκη αυτό, στη Βουλή, όταν συναντηθήκαμε. Ο ίδιος βασικά μου είπε ότι είναι πολύ θαρραλέο αυτό το οποίο κάνω με τον Τάιλερ στην κοινωνία και του λέω, ευχαριστώ πολύ αλλά πρέπει να βάλουμε την πρόταση νόμου για ψήφιση για την ισότητα στον γάμο. Και μου λέει, θα γίνει μέσα στην τετραετία. Του λέω «συγγνώμη, δεν είναι αυτό το οποίο είπατε στο Bloomberg, είπατε ότι μέσα στην πρώτη χρονιά θα το φέρετε για ψήφιση». Μου λέει «όχι, μέσα στην τετραετία». Η απάντηση είναι, επειδή ο κ. Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, διοικεί τη χώρα με τη συναίνεση του κ. Βορίδη και του κ. Βελόπουλου, όπως φάνηκε και με την ολομέλεια της ΑΔΑΕ. Εμείς έχουμε άλλη εναλλακτική πρόταση, εμείς θέλουμε να είμαστε η μεγάλη, προοδευτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ