Τηλεοπτικές σειρές: Τι θα δούμε απόψε στα νέα επεισόδια (12/10/23)

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στα νέα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών. Συγκλονιστικές εξελίξεις, ανατροπές, συγκινητικές στιγμές και εικόνες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των Κυριών, στις 20:00, στον Alpha

Επεισόδιο 14
Ο Πασχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του ο οποίος του λέει κάτι που δεν περίμενε ο Πασχάλης να ακούσει… Η Γεωργία μαθαίνει όλη την αλήθεια σε σχέση με τον Πάρη… Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή της; Θα αντέξει η σχέση τους αυτή τη δοκιμασία; Ο Σωτήρης επισκέπτεται το σπίτι του Χρήστου που κρύβει ένα πολύ ένοχο μυστικό στο μέσα δωμάτιο… Ο Σωτήρης ακούει παράξενους ήχους κι ετοιμάζεται να ψάξει να δει τι είναι… Ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στην Βικτώρια ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποφεύγει την Δωροθέα. Ο Ντίνος προτείνει μια αλλαγή για τον Παράδεισο που θα φέρει τα πάνω κάτω. Μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή… Ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο πληροφορίες για το παρελθόν της Μιράντας… Κι ετοιμάζεται να τις αποκαλύψει στον Ντίνο…

Έρωτας Φυγάς, στις 20:00, στο Open

Επεισόδιο 25
Η Μαργέτα καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά κι αποφασίζει να τους βοηθήσει! Η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της. Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Άννα, αφού είναι η βασική βοηθός της… Ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να διαπιστώσει αν όντως είναι ο ανιψιός του Στέφανου. Τέλος, ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ’ το Κιάρι…

Σασμός, στις 21:00, στον Alpha

Επεισόδιο 13
Ενώ η Βασιλική ζητά τη βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που έλαβε από τον νεκρό Φαρμάκη, ο Μαθιός συμφιλιώνεται με τον Νικηφόρο, που καταλαβαίνει πως η αγάπη του για κείνον είναι μεγαλύτερη από τον θυμό, και καταλήγουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Παύλος υποχωρεί μπροστά στις διαβεβαιώσεις της Καλλιόπης για τον Αστέρη, ενώ αυτός αρχίζει να βλέπει ακόμα και τον Αντρέα πιο θετικά και ονειρεύεται τη ζωή που έρχεται για κείνον και την Αργυρώ. Η νηνεμία πριν την καταιγίδα όμως, θα τελειώσει για όλους απότομα!

Μετά τη Φωτιά, στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 3
Η Ειρήνη, σίγουρη γι’ αυτό που είδε, κατηγορεί μπροστά σε όλους τον Αλέξανδρο ότι αυτός ευθύνεται για τον χαμό της Ανθής στη φωτιά. Ο Άρης αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έχει πεθάνει και επιμένει να γίνει εξέταση DNA της σορού. Η Ιωάννα, αποφασισμένη να πάρει την Ιόλη και να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό, ζητάει από τον Νίκο να της βρει πλαστά διαβατήρια. Εκείνος, αγνοώντας τον κίνδυνο, ζητάει τη βοήθεια του Οδυσσέα, την ίδια ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια και τους υπαίτιους της πυρκαγιάς… Η Φαίδρα αποφασίζει να προχωρήσει με το σχέδιό της και μεταφέρει την Ανθή στο σπίτι της… Όταν, όμως, η Ανθή ξυπνάει από τη νάρκωση και συνειδητοποιεί πού βρίσκεται, προσπαθεί να διορθώσει το λάθος που έχει γίνει…

Η Γη της Ελιάς, στις 21:00, στο Mega

Επεισόδιο 16
Ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του κι εκείνοι δέχονται με χαρά. Παράλληλα, ο Αποστόλης ανακοινώνει στην Άννα ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου και τη συγκινεί. Η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, την προτρέπει να επιμείνει. Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει την Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και φεύγει από το σπίτι.

Οι Πανθέοι, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 18
Ο Αντρέας επιπλήττει τον Κίτσο και ζητάει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στα εγκαίνια. Ο Κίτσος απολογείται αλλά αποφεύγει να δώσει μια λογική εξήγηση για ό, τι έκανε και ό, τι είπε, αλλά θα οδηγηθεί να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα στις ζωές τους.
Η Μάρμω δείχνει μπερδεμένη και πληγωμένη αλλά προσπαθεί να κρυφτεί ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό. Παρόλα αυτά, η Νίνα επιμένει πως η Μάρμω έχει αισθήματα για τον Κίτσο. Εντωμεταξύ, στο Γραμματικό ο Ισίδωρος μαθαίνει για την επίθεση στο σπίτι της Μιρέλλας και λυπάται, μα εκείνη μοιάζει έτοιμη να αντιμετωπίσει μόνη της όλο το χωριό. Παράλληλα, η Θάλεια, συντετριμμένη από το νέο που έμαθε για το πλοίο του Δημήτρη, προσπαθεί να επιβεβαιώσει αν είναι αλήθεια ή όχι. Κι όλα αυτά, ενώ Μαρμάρης συνεχίζει απτόητος το σχέδιό του δείχνοντας αποφασισμένος να εξαλείψει κάθε εμπόδιο στο διάβα του. Και η Πέλλα είναι πρώτη στη λίστα.

Το Προξενιό της Ιουλίας, στις 22:40, στον Alpha

Επεισόδιο 5
Η παρέμβαση Στασινόπουλου θα αποδειχτεί σωτήρια για την Ιουλία που βυθισμένη στην απόγνωση κάνει μία κίνηση απελπισίας που μπορεί να αποβεί μοιραία. Την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό Προβιού, ξεσπά μεγάλη αντιπαράθεση, με την Χάδω να είναι αντίθετη στην επιθυμία του αδελφού της να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη κόρη του Σκούταρη. Η Αλεξάνδρα σπεύδοντας στο πλευρό του Γρηγόρη, αναλαμβάνει να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει εκ μέρους του, τους λόγους που πρέπει να αναβληθούν τα σχέδιά τους, ενώ εκείνη με την μητέρα της, λίγο πριν φύγουν για τη Λάρισα, μαθαίνουν για την οικειοθελή παράδοση του Στράτου, που ο Στασινόπουλος ήδη ανακρίνει. Η Κυριακούλα επιμένει ότι ο Γρηγόρης πρέπει να βοηθήσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο, ενώ η Αλεξάνδρα καταφέρνει και προσλαμβάνει για την υπεράσπισή του έναν νεαρό, φέρελπι δικηγόρο, τον Δημητρό Ατζαλίνα. Ο Στράτος, όμως, φαίνεται πως έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του και δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί την βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του.

Ο Πρώτος από εμάς, στις 22:30, στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 5
Η παρέα, ενωμένη όπως πάντα, μετά τη μεγάλη αποκάλυψη του Φίλιππου, υπόσχεται να τον στηρίξει μέχρι τέλους. Η Κάτια σκαλίζει το παρελθόν του Έβαν, ενώ εκείνος ανακαλύπτει κάτι γι’ αυτήν, που θα τον βάλει σε υποψίες. Οι προσπάθειες της Έλσας να φέρει τον Άλκη αντιμέτωπο με το παρελθόν του, πιάνουν τόπο. Ο Άλκης και η Κάτια εκμυστηρεύονται το παρ’ ολίγον φιλί τους στην υπόλοιπη παρέα, ενώ ο Φίλιππος μετά από μια ρομαντική βραδιά με τον Αλέξη, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατάματα την νέα του πραγματικότητα. Η έλευση ενός νέου προσώπου θα ταράξει τη Σοφία, ενώ μια απρόσμενη εμφάνιση από το παρελθόν, θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του Άλκη.

Η Παραλία, στις 22:45, στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 28
Στην προσπάθεια της Υπατίας να βοηθήσει τον Δημητρό, βρίσκει μεγάλο αντίπαλο την ίδια της τη γιαγιά, τη Νικολίνα. Παράλληλα, ένας νέος υπάλληλος αναλαμβάνει καθήκοντα στην Πολεοδομία της περιοχής και τόσο ο Λοΐζος όσο και ο Παύλος, φροντίζουν να δημιουργήσουν μια σχέση μαζί του. Η Υπατία συνοδεύει την Κερασία στον γιατρό του Ηρακλείου, παραμένοντας στο πλευρό της ως αξιόπιστο στήριγμα, αναμένοντας νεότερα από την εξέτασή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ