The Simpsons: Οι χαρακτήρες των κινουμένων ως άνθρωποι σε εικόνες τεχνητής νοημοσύνης

Ένας καλλιτέχνης με τη βοήθεια λογισμικού AI και λίγο ρετούς φωτογραφιών κατάφερε να φέρει “στη ζωή” τους χαρακτήρες των Simpsons.

Οι Simpsons «χτύπησαν» ξανά – Δείτε τι είχαν προβλέψει

Ο Hidreley Diao, ένας τακτικός συνεργάτης του ιστότοπου Bored Panda, χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να αποδώσει πολλά γνωστά κινουμένα σχέδια με σάρκα και οστά.

Ο Diao είπε ότι «προκάλεσε» τον εαυτό του να χρησιμοποιήσει το Photoshop, το FaceApp, το Gradiente και το Remini για να δημιουργήσει ρεαλιστικές εικόνες γνωστών χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, εξήγησε στο Bored Panda .

Οι Simpsons επαληθεύονται ξανά – Είχαν «προβλέψει» από το 2015 τη νέα υποψηφιότητα του Τραμπ

Τα κινούμενα σχέδια παίζουν συχνά με υπερβολικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν αγαπημένες καρικατούρες και οι θεατές δεν αμφισβητούν ποτέ τις εξωφρενικά μεγάλες μύτες ή τα τεντωμένα μέτωπα – αλλά, όταν μεταφέρθηκαν στην πραγματική ζωή ξάφνιασαν τους περισσότερους.

Αναδημιούργησε ως ανθρώπους 23 δημοφιλείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων προσωπικοτήτων από τους “The Simpsons” και ακόμη και μερικές πριγκίπισσες της Disney.

Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία από το 1998

«Αυτή η ανάρτηση έφερε άθελά μου μερικές καλές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία», έγραψε ο Diao. «Όπως κάθε παιδί στη γενιά μου, μου άρεσε να βλέπω κινούμενα σχέδια. Μου άρεσαν πραγματικά τα κλασικά έργα των Simpsons και της Hanna Barbera και μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είχαν τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου» πρόσθεσε.

Ο πρώτος είναι ο Moe – ένας ατημέλητος γκρινιάρης από τους “The Simpsons” με σγουρά γκρίζα μαλλιά. Ο Ned Flanders, επίσης από τους “The Simpsons”, έμοιαζε με μια ωραιότερη εκδοχή του Ron Swanson – τον ρόλο του Nick Offerman στο “Parks and Recreation”.

Δείτε τους υπόλοιπους χαρακτήρες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ