The Crown: Γυρίσματα στο θρυλικό σκάφος του Ωνάση

Γυρίσματα κάνει η σειρά του Netflix, “The Crown” στο γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση, “Christina O”.

Την Τρίτη ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τους ηθοποιούς που υποδύονται την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και Ντόμινικ Γουέστ, να επιβιβάζονται στο στολίδι του Έλληνα μεγιστάνα, που το αγόρασε το 1954, αντί 34.000 δολαρίων και στο οποίο φιλοξένησε μερικά από τα θρυλικά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, όπως η Γκρέις Κέλι και ο Φρανκ Σινάτρα.

The Crown Christina O

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του “The Crown” λαμβάνουν χώρα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και η κάμερα κατέγραψε την επιβίβαση της Ελίζαμπεθ και του Ντομινίκ στην Christina O.

The Crown γυρίσματα

Να σημειωθεί ότι αυτήν την εποχή “γυρίζουν” το ταξίδι του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνα μαζί με τα παιδιά τους πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι στην Ιταλία το 1991, έναν χρόνο πριν από το διαζύγιο.

The Crown γυρίσματα

Το ταξίδι τότε είχε γίνει με το γιοτ “Alexander”, τότε το τρίτο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο. Διέθετε 40 καμπίνες, 14 σουίτες, με την καθεμία να διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και σαλόνι.

The Crown Alexander

Επίσης το γιοτ είχε κεντρική σουίτα με μπάνιο, ξεχωριστό τζακούζι και σαλόνι και 12 κεντρικές αίθουσες με ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Πίσω από τις κάμερες ο Κάρολος και η Νταϊάνα ήδη περνούσαν κρίση στη σχέση τους, ενώ αυτό το ταξίδι κρίθηκε ως η τελευταία προσπάθεια να διασώσουν τον γάμο τους.

Αν και τα πρώτα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται το 1987, η Νταϊάνα μίλησε για πρώτη φορά για τη δυστυχία της και τα συζυγικά της προβλήματα στις μυστικές συνεντεύξεις με τον βιογράφο της Άντριου Μόρτον.

Στις ηχογραφημένες συνεντεύξεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Μόρτον, και αποκαλύπτουν πόσο δυστυχισμένη ήταν στον γάμο της η αείμνηστη πριγκίπισσα και ότι είχε κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας, η Νταϊάνα είπε ότι απέκτησε πρόβλημα με τη βουλιμία μία εβδομάδα μετά τον αρραβώνα, επειδή ο Κάρολος είχε βάλει το χέρι του γύρω από τη μέση της και σχολίασε το βάρος της λέγοντας ότι ήταν “γεμάτη”.

The Crown Νταϊάνα Κάρολος

Τόνισε ότι  αυτό το σχόλιο σε συνδυασμό με το άγχος της για τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς πυροδότησαν το πρόβλημα της βουλιμίας και με αυτόν τον τρόπο εκτόνωνε την ένταση.

Μαζί με τους Γουέστ και Ντεμπίκι στο σκάφος επιβιβάστηκαν και οι νεαροί ηθοποιοί Τίμοθι Σάμπορ και Τέντι Χόουλι που υποδύονται τους γιους του πριγκιπικού ζεύγους.

The Crown γυρίσματα

The Crown γυρίσματα

The Crown

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ