Τάσος Σωφρονίου για το GNTM: «Ήταν μία σεζόν που γίναμε σάκοι του μποξ»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Τάσος Σωφρονίου. Ο πρώην κριτής του «GNTM» αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ριάλιτι μόδας και απάντησε στο εάν θα γυρνούσε σε έναν ενδεχόμενο νέο κύκλο.

«Στο πρώτο GNTM ήμουν τόσο απασχολημένος που απλά πήγαινα εκτελούσα και έφευγα. Αυτή την φορά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και ας είχε τα πάνω του, τα κάτω του, τις δυσκολίες του» εξήγησε.

«Το GNTM είχε δυσκολίες, ήταν μία σεζόν που γίναμε σάκοι του μποξ. Εγώ με την Βίκυ και τον Γιώργο πέρασα φανταστικά και ήταν όλα πολύ ωραία μέχρι που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο. Πολλές φορές ήμασταν λίγο έντονοι την ώρα που κάναμε την κριτική. Την ένταση αυτή ίσως ή το τηλεοπτικό κοινό ή κάποιοι άνθρωποι της τηλεόρασης το έβλεπαν ως καταστροφή. Έλεγαν ότι πλακωνόμασταν, σφαζόμασταν, σκοτωνόμασταν. Μου αρέσει να συμμετέχω σε πράγματα τα οποία κατέχω και στα οποία μπορώ να δώσω αυτό το έξτρα παραπάνω» προσέθεσε.

Ακόμα, για έναν ενδεχόμενο νέο κύκλο, τόνισε πως: «Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει το GNTM, εγώ ούτως ή άλλως είχα υπογράψει μόνο για τον συγκεκριμένο κύκλο, γιατί δεν μπορώ πάλι να γυρίσω πίσω και να πάρω έξι μήνες. Εγώ δεν θα το ξανακάνω, το έκανα τελευταία φορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ