Τα Kαλύτερά μας Xρόνια: Αυλαία με συγκίνηση για την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ – Οι αντιδράσεις στο twitter

Τίτλοι τέλους για τα «Τα Καλύτερά μας Xρόνια», την οικογενειακή σειρά της κρατικής τηλεόρασης που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο χιούμορ αλλά και συγκίνηση, οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς, μας αποχαιρετούν, μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν.

Σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη και του Νίκου Απειρανθίτη, «Τα Kαλύτερά μας Xρόνια» ταξίδεψαν τους τηλεθεατές στο παρελθόν μέσα από τις περιπέτειες των μελών της οικογένειας των
Αντωνόπουλων.

Η σειρά κατάφερε να αποτυπώσει με ξεχωριστό τρόπο, στη μικρή οθόνη, τις αλλαγές στη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.

Μια ξεχωριστή αναδρομή που ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του 60 και τα όνειρα του οκτάχρονου Άγγελου για ένα καλύτερο μέλλον σε μια Ελλάδα υπό καθεστώς δικτατορίας. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς βρεθήκαμε λίγες ημέρες μετά το Πολυτεχνείο, στην περίοδο της Μεταπολίτευσης, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 1974 και παρακολουθήσαμε τη ζωή των αγαπημένων χαρακτήρων της γειτονιάς του Γκύζη. Τη φετινή σεζόν μεταφερθήκαμε στη δεκαετία του 80 που έφερε αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής των ηρώων.

Στο μεγάλο φινάλε, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς πλημμύρισαν τα social media με μηνύματα για τις σκηνές που προκάλεσαν ενθουσιασμό, γέλιο ή συγκίνηση αλλά και για τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες που αγάπησαν τα τελευταία τρία χρόνια και θα τους λείψουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ