Survivor: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

“Μύλος” έχει γίνει το Survivor με τα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Μαρία Αντωνά απάντησε μέσω της εκπομπής του ΟΡΕΝ σε όσα έχουν ακουστεί για τον σύντροφό της τις τελευταίες ημέρες μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ” είπε αρχικά.

“Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις. Ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Αυτό και ειλικρινά εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα” τόνισε.

Survivor: “Εδώ γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα”

Λίγες ώρες μετά το πάρτι της ένωσης στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έριξε λάδι στη “φωτιά” που ο ίδιος άναψε. Μιλώντας στην κάμερα έκανε λόγο ξανά για ειδύλλιο εντός του ριάλιτι και μάλιστα ανάμεσα σε τρία άτομα. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι κάτι ύποπτο τρέχει μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάνας Αβραμάκη.

“Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι” ανέφερε ο make up artist.

“Βρε Σοφιάνα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο” συνέχισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor της Κυριακής. «Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ