Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες – Το μεγάλο έπαθλο με τους συγγενείς που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο

Ένα πολύ έντονο και συγκινητικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του “Survivor All Star” απόψε (31/5).

Το έπαθλο θα είναι το μεγαλύτερο που θα διεκδικήσουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς η νικητήρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά συγγενείς και φίλους, τους οποίους έχουν αποχωριστεί εδώ και πέντε μήνες.

Το τρέιλερ προετοιμάζει τους τηλεθεατές για μεγάλες συγκινήσεις. Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει στο τρέιλερ: «Οι παίκτες από χθες το βράδυ περιμένουν κάτι πολύ μεγάλο και η αλήθεια είναι ότι το έπαθλο είναι κορυφαίο. Σίγουρα στο μυαλό τους θα έχουν κάποιο ταξίδι, το ταξίδι έχει γίνει ήδη. Αλλά δεν θα γίνει απ’ αυτούς, έχει γίνει από τους δικούς τους ανθρώπους. Μέλη της οικογένειας και σύντροφοί τους, είναι εδώ στον Δομίνικο. Πώς θα αντιδράσουν όταν τους δουν έπειτα από πέντε μήνες; Ποιοι θα καταρρεύσουν, ποιοι θα ξεσπάσουν σε κλάματα; Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει στην ανακοίνωση του πιο μεγάλου επάθλου της χρονιάς».

Ενώ όταν πλέον βρίσκονται στο στίβο για να αγωνιστούν ανακοινώνει στους παίκτες πως: «Πρέπει να σας πω την αλήθεια, αυτό το βαν δεν ήρθε εδώ για να σας πάει στο αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα με προορισμό την Κούβα. Μέσα σε αυτό το βαν, βρίσκονται οι δικοί σας άνθρωποι. Μέλη της οικογένειάς σας, οι σύντροφοί σας! Αυτοί ήδη έκαναν το ταξίδι για εσάς».

Οι παίκτες φαίνεται στο τρέιλερ να λυγίζουν, να καταρρέουν ακούγοντας το έπαθλο και βλέποντας τους δικούς τους ανθρώπους.

Ποιοι είναι οι συγγενείς των παικτών

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωϊνό μας” οι συγγενείς των παικτών που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο είναι οι εξής: Για την Στέλλα ταξίδεψε ο αδελφός της, για τον Ηλία η σύντροφός του, για τον Μάριο η μαμά του, για την Μελίνα ο πατέρας της, για τον Νίκο ο αδελφός του, για τον Γιώργο η μαμά του, για τον Σάκη ο μπαμπάς του, για την Μαριαλένα η μαμά της, για την Σταυρούλα ο μπαμπάς της, για τον Κωνσταντίνο η μαμά του και για τον Τάκη η κόρη του.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης οι παίκτες είδαν τους δικούς τους για δύο λεπτά και η ομάδα που θα νικήσει το έπαθλο, θα έχει την δυνατότητα να περάσει με τους αγαπημένους της, τρεις ώρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ