Πρίγκιπας Τζορτζ: Η ασυνήθιστη αγγαρεία που του ανέθεσαν οι γονείς του

Μπορεί να είναι πρίγκιπας και μελλοντικός βασιλιάς, αλλά η βασιλική περιποίηση φτάνει μόνο έως ένα σημείο, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν θέλουν τα παιδιά τους να είναι κακομαθημένα.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η χαριτωμένη «εντολή» με την οποία… κρατά υπό έλεγχο τον πρίγκιπα Τζορτζ

Τα τρία παιδιά τους θα απολαύσουν τις διακοπές από το σχολείο αυτή την εβδομάδα αλλά οι διακοπές δεν είναι πάντα διασκεδαστικές και μόνο παιχνίδια. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις φοιτούν στο σχολείο Lambrook.

Σε δηλώσεις που επανήλθαν στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι περιμένει από τα παιδιά της να κάνουν δουλειές στο σπίτι, ειδικά όταν δεν έχουν σχολείο.

Ενώ επισκέφτηκε μια φάρμα με κατσίκες στην Ουαλία πέρυσι, η Μίντλετον μοιράστηκε την αγγαρεία του πρίγκιπα Τζορτζ αφού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υπέδειξε ένα ρομπότ για την τροφή των ζώων. «Αυτή ήταν η δουλειά του Τζορτζ, η μεταφορά ζωοτροφών», είπε η Μίντλετον, 41 ετών, σύμφωνα με τη Mirror. Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι τώρα 9 ετών.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 40 ετών, πρόσθεσε ότι τα τρία παιδιά τους μάθαιναν πώς να ασχολούνται με τη φάρμα και τα ζώα στο κτήμα Sandringham.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ