Survivor All Star: Η τρυφερή αγκαλιά και η «βόμβα» Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη

Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες στο Survivor All Star και τα… ψυχολογικά προβλήματα των παικτών έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο στίβος μάχης του επεισοδίου της Τρίτης στο Survivor All Star, δυσκόλεψε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κατέρρευσε μετά την ήττα της από την Ελένη Χαμπέρη.

Ο συμπαίκτης της, στην μπλε ομάδα, Ηλίας Μπόγδανος, την πήρε στην αγκαλιά του και την οδήγησε στους γιατρούς, με την ίδια να τονίζει, ότι δεν είναι καλά και πως δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο επανήλθε στον πάγκο της ομάδας της φανερώνοντας ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με τη σειρά του ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης, της χάρισε μία τρυφερή αγκαλιά.

Ωστόσο λίγο αργότερα, και λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έριξε νέα «βόμβα» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η 27χρονη γυμνάστρια ανέφερε στην κάμερα ότι ο Σάκης έπειτα από κάτι νοήματα που της έκανε -γιατί δεν έχουν την επικοινωνία που θα ήθελαν- κατάλαβε ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι αν αποφασίσει να αποχωρήσει ο 32χρονος επιχειρηματίας, θα αποχωρήσει και η ίδια μαζί του.

«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.

Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ», είπε η Μαριαλένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ