Survivor All Star: Η ατάκα του Λιανού για τον χωρισμό Βασάλου-Βαλαβάνη και η αντίδρασή τους – ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023 το «Survivor All Star».

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι Διάσημοι και οι Μαχητές – Τα ζευγάρια που «χώρισαν»

Οι καλύτεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν ξανά στον Άγιο Δομίνικο για να ζήσουν από την αρχή την μοναδική αυτή εμπειρία. Μετά το πάρτι υποδοχής οι παίκτες οδηγήθηκαν στην παραλία, προκειμένου ο Γιώργος Λιανός να τους ανακοινώσει τις “συνθέσεις” των δύο ομάδων

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι αποτελούν δύο από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, θα βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες. Ο Κωνσταντίνος θα είναι στους «Μαχητές» και η Ευρυδίκη στους «Διάσημους».

Πρεμιέρα για το Survivor All Star: Ο «James Bond» Λιανός, το πάρτι υποδοχής και οι πρώτες αντιδράσεις

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους δύο παίκτες για το πως αισθάνονται που θα είναι σε διαφορετικές ομάδες. Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχουν ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες για τον χωρισμό τους.

Ο διάλογος του Γιώργου Λιανού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην κόκκινη ομάδα. Πρέπει να χάρηκα μόνο εγώ, μου είχε λείψει από το 2017 το κόκκινο. Τι άλλο θέλεις να σου απαντήσω;».
  • Γιώργος Λιανός: «Παιδιά εδώ είναι “it’s complicated” η κατάσταση. Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχω κάποιον με τόση άνεση να γκρινιάζω και να με ηρεμεί».
  • Γιώργος Λιανός: «Δεν γίνεται να μην ρωτήσω τον πιο έμπειρο άνθρωπο στην γκρίνια της Ευρυδίκης! Κωνσταντίνε;».
  • Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πάλι καλά είμαστε σε αντίπαλη ομάδα. Θα φάει άλλος την γκρίνια. Εγώ θα είμαι άνετος εδώ πέρα, να κερδίζουμε, να περνάμε ωραία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ