Survivor All Star: Αυτοί είναι οι Διάσημοι και οι Μαχητές – Τα ζευγάρια που «χώρισαν»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το Survivor All Star.  Μετά το πάρτι υποδοχής οι παίκτες οδηγήθηκαν στην παραλία προκειμένου να χωριστούν σε ομάδες.

Τα ονόματα των ομάδων παραμένουν “διάσημοι” και “μαχητές”, όπως και τα χρώματά τους που θα είναι το κόκκινο και το μπλε.

Το βλέμματα έπεσαν στα ζευγάρια που μπήκαν στο παιχνίδι, καθώς υπήρχε η απορία αν θα είναι στην ίδια ομάδα. Τελικά, η παραγωγή αποφάσισε να χωρίσει τα ζευγάρια κι έτσι θα είναι αντίπαλοι στις δοκιμασίες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Βασάλος, υποδέχτηκαν με χαρά την είδηση, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο με τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Survivor All Star: Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κόκκινη: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.
Μπλε: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλτεφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ