Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου με τους καλύτερους παίκτες όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Η ατάκα του Λιανού για τον χωρισμό Βασάλου-Βαλαβάνη και η αντίδρασή τους – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το πάρτι υποδοχής, οι παίκτες χωρίστηκαν σε «Διάσημους» και «Μαχητές» και ρίχτηκαν αμέσως στον στίβο μάχης. Το έπαθλο του πρώτου αγωνίσματος του «Survivor All Star» περιλάμβανε: φωτιά (τσακμάκι), προμήθειες (δύο κιλά φακές) και το τοτέμ της ασυλίας. Η ηττημένη ομάδα θα επέστρεφε στην παραλία της με μόνο ένα σπίρτο για να καταφέρουν οι παίκτες της να ανάψουν φωτιά.

Έπειτα από έναν σκληρό αγώνα νικητές με 10-8 αναδείχθηκαν οι «Διάσημοι», με τον Στέλιο Χανταμπάκη να κερδίζει τον τελευταίο και σημαντικότερο πόντο για την ομάδα του.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι Διάσημοι και οι Μαχητές – Τα ζευγάρια που «χώρισαν»

Έτσι οι «Μαχητές», στο συμβούλιο του νησιού, έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός αφού καταμέτρησε τις ψήφους ανακοίνωσε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση του «Survirvor All Star» είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πρεμιέρα για το Survivor All Star: Ο «James Bond» Λιανός, το πάρτι υποδοχής και οι πρώτες αντιδράσεις

Να σημειωθεί πως όλοι οι “Μαχητές” ψήφισαν τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ