Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμη μία αποχώρηση παρακολούθησε το κοινό του Survivor All Star.

Μπορεί οι παίκτες της κόκκινης ομάδας να ήθελαν να αποχωρήσει ή η Ρία ή ο Νίκος Μπάρζτης καθώς φέρνουν νίκες τελικά αποχώρησε η Ελευθερία, η οποία μάλιστα όταν είχε βγει υποψήφια, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στις 3 Απριλίου, οι κόκκινοι κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν στον τάκο δύο παίκτες, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Στις 4 Απριλίου πάλι οι Μπλε αναγκάστηκαν να βγάλουν στο τάκο ένα ακόμα παίκτη και ήταν η Ρία Κολοβού!

Όμως το κοινό μίλησε και βγάζει εκτός της Ελευθερία η οποία θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού» δήλωσε.

Πριν από την ανακοίνωση ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για τον ψυχολογικό «πόλεμο» την ώρα του αγωνίσματος αλλά και τα ειρωνικά σχόλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ